Şimdi Ara

Siv HD <3 TÜRKİYE (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
1
Favori
11.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rezil olduk yemin ediyorum neden bu kadar koyun var ülkede (parti şu bu için söylemiyorum birisinin arkasına takılıp aynısını yapıyor herkes)
  • Ne kadar bos adam varsa toplanmış chat'e. Şimdi de çikita muz yazıyolar yaşlar 12 değil 10 ya 10.
  • contra baya sevdi
  • Eminim pişmandır şu an SivHD, yemin ediyorum beyinsiz doğmuş bu troller
  • quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

quote:

Orijinalden alıntı: ZeroKinTR

Irkımdan nefret ediyorum toplu olarak dünyadan silinsek keşke. Açtırdıkları küfürlü şarkıya bak yazık

Dünyada küfürlü sarkıları sadece Türkler yapıp-dinliyor zaten haklısın kafana sıkarak temizliğe başlayabilirsin.

Yorumların ne kadar ileri seviye oldugunu görmedin. Blokluyorum beyni olmayan arkadaş
  • şemmame
  • Şemmame

• şemamme çalıyor :D
  • Şemmame

xeşke halay çekmek bilsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WannaFight -- 5 Haziran 2014; 20:12:44 >
  • Şemmame açtırıyorlar abi kaç yaşında bunlar? Hangi amaçla yapıyorlar böyle şeyleri ben anlamıyorum gerçekten anlamıyorum. Tamam 1 yaparsın 2 yaparsın eğlenirsin sabahtan beri adamı trollüyorlar garibanın bir şeyden haberi yok.
  • Alican Uçar sa knk
  • nerden estı bu boyle yayın yapıo ?
  • Elit olacaksınız diye kendiniz çok kasıyorsunuz gençler, biraz rahat olun, ne var chat'te, herkes gülüyor işte ?
  • Yok artık ya
  • ŞEMMAME çalıyor arkadaş resmen KÜRT HD oldu
  • Bunu izleyen diğer yabancılar ve Siv'de bunları gerçekten Türkçe şarkılar sanacak ona yanıyorum. Bilinçsiz trolleme örneği. Yazık.
  • Kürt HD
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    demek ki hak eden insanlar var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

quote:

Irkımdan nefret ediyorum toplu olarak dünyadan silinsek keşke. Açtırdıkları küfürlü şarkıya bak yazık

Dünyada küfürlü sarkıları sadece Türkler yapıp-dinliyor zaten haklısın kafana sıkarak temizliğe başlayabilirsin.

Yorumların ne kadar ileri seviye oldugunu görmedin. Blokluyorum beyni olmayan arkadaş

Hayır blocklayamazzsınnn beni dur ben bir ağlayıp geliyorum burda bekle beni

• Geçen gün bir arkadaş konu açmıştı bizim milletin nesi var diye şuan o geldi aklıma.Kimse kusura bakmasın bizim milletten bir cacık olmaz.Şimdi vatan millet sakaryacılar doluşur buraya beni bombalamak için.Adamın iyi niyetine bak adama yaptıklarına bak.Ajdar açtırıyolar,63 stayla açtırıyolar.Sen kendini böyle mi tanıtıyosun ulan hödük.Neyse Fire away bombalayın beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estwokeys -- 5 Haziran 2014; 20:15:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.