Şimdi Ara

Siv HD <3 TÜRKİYE (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
1
Favori
11.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: E4EN

atatürkü tanımadı cahil herif

• Adam Atatürk'e sövüyor chatta ben böyle bir şey görmedim, yazılsa chate biz yazamıyoruz(!)
  • adamlar orda çikita muz şemmame açtırdıktan sonra biz izmir marşı açtırınca vay işte bu işte çok güzel bir şarkı dedi adam, daha sonra ATATÜRK yazdı herkes adam da Atatürk yazıp açtı klasik müziği gösterdi Atatürk resimlerini biliyorum bu sizin için kahramanınız zaten bir kahraman gibi duruyor dedi, şimdi söyleyin siz neyin kafasındasınız? şemmameden çikita muzdan sonra şahdamar açtırmalarına izin mi verseydik? Manga-Beni benimle bırak yazdık kimse bir tarafına takmadı İzmir Marşı yazınca bizim güzel trollerimiz atladı iyi de oldu çok da güzel oldu kusura bakmayın olay budur.
  • Sayenizde adamın winamp listesini öğrendim, 30 ayrı kişi sadece xxx şarkıyı açtı muhahah demekten başka bir halta yaramamış.
  • Çok fena rezil olduk yaş aralığı 12-15 arası olan veletler bastı yayını gene
  • veletler damladı
  • http://www.twitch.tv/sivhd/b/535644640

1:46:35 itibaren izleyin
  • Yayını bi açtım kapatmış ama chatte kürt-türk kavgası vardı...
  • ATATÜRK <3
    ATATÜRK <3
    ATATÜRK <3
    ATATÜRK <3
    ATATÜRK <3
    ATATÜRK <3
    ÇİLLİ BOM AÇ
    ÇİLLİ BOM
    ÇİLLİ BOM
    ÇİLLİ BOM
    SEMMAME AC
    ZUHAUHUAHA
    PUHAUHAUHA

"Cok komik gerizekali herifler...sivhd ninde cok bir tarafındaydı atatürk milli marş ezan bilmem ne
  • Bu ülkede ne kadar boş,amaçsız ve saçma sapan yaşayan insanlar var Yayının bir kısmını izledim,chat kısmını ve bu konuyu görünce resmen Türklüğümden utandım.Bu adamın bu kadar popüler olmasının sebebi nedir?
  • Kaçırdık tekrar yok mu
  • tekrar varsa link atabilir misiniz

ekleme: oyun havası çaldırdınız mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netstat -- 5 Haziran 2014; 21:03:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Bu ülkede ne kadar boş,amaçsız ve saçma sapan yaşayan insanlar var Yayının bir kısmını izledim,chat kısmını ve bu konuyu görünce resmen Türklüğümden utandım.Bu adamın bu kadar popüler olmasının sebebi nedir?

0-6 yaş grubuna hitap ediyor o yüzden olsa gerek.
  • tekrar yayın yapıcak mı yada izleyebileceğimiz bır lınk varmı kaydeden filan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

ne biçim şarkı açtı lan kapattım yayını :D parçada Avrupa falan diyor inanmadım

siv artık fenerli kıskanma
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatici

tekrar yayın yapıcak mı yada izleyebileceğimiz bır lınk varmı kaydeden filan ?

http://www.twitch.tv/sivhd/b/535644640

buyur hêwâl
  • İstiklal Marşı da açtı sanırım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi süper bi adam ya. Bütün yayını izledim. Saolsun seviyor Türkleri
  • Çılgınlar gibi LB oynuyor adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

ATATÜRK <3
    ATATÜRK <3
    ATATÜRK <3
    ATATÜRK <3
    ATATÜRK <3
    ATATÜRK <3
    ÇİLLİ BOM AÇ
    ÇİLLİ BOM
    ÇİLLİ BOM
    ÇİLLİ BOM
    SEMMAME AC
    ZUHAUHUAHA
    PUHAUHAUHA

"Cok komik gerizekali herifler...sivhd ninde cok bir tarafındaydı atatürk milli marş ezan bilmem ne

sonrada neden ülke gelişmiyor .Neden ülkede bilim adamı sayısı az
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.