Şimdi Ara

Siv HD <3 TÜRKİYE (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
1
Favori
11.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav adam tribünlere oynuyor bizimkiler de inanmış,yazık.
  • Gülsem mi ağlasam mı bilemedim
  • İyi ki izlememişim yorumları okuyunca

Bi bok olmaz bizden
  • Saçmalık.
  • İnsanlar hakedildiği gibi yönetilir diyen arkadaş doğru demiş. Bizim milletten bir yol olmaz. Binlerce takipcisi olan adamın önünde bizi utandıracak şeyler yaptınız. Yeter artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

ne biçim şarkı açtı lan kapattım yayını :D parçada Avrupa falan diyor inanmadım

siv artık fenerli kıskanma

Şaka mısınız la avrupanın a sını bilmezler şarkıda avrupa lafı geçiyor , ne komik bunlar ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

ne biçim şarkı açtı lan kapattım yayını :D parçada Avrupa falan diyor inanmadım

siv artık fenerli kıskanma

Şaka mısınız la avrupanın a sını bilmezler şarkıda avrupa lafı geçiyor , ne komik bunlar ya.

neden bu kadar çıldırdın dostum ?

• yayının özeti : Türk izleyicilerden daha çok para koparmak için Tr ye özel yayın yaptı adam(Daha önce görmüş olmalı chatte türkiye türkiye diye bağıran veletleri)
    Ve bizim veletler adam Türkleri seviyor sandı.Yok bizi utandırmayın yok şöle yapmayın diye yazmanızda komik herkes türkçe biliyor zaten dünyada...

Özet geçtim beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Best Dari in Tr -- 6 Haziran 2014; 0:21:23 >
  • çoluk çocuk kaynıyor
  • la siz şaka mısınız
  • Bu chatte "Amacı Olmayan Grup" un kesin bi parmağı vardır
  • Ya olum Atatürk'ümüzü karıştırmayın bari... Adam diyorki kahraman gibi gözüküyor , gözüküyor değil koçum , şimdi yaşasaydı dünyayı senin o oyun oynadığın şirketin memleketi değil , biz yönetiyor olacaktık...

Oyun oynayıp para kazanacağına , açsın biraz tarih okusun , biz diyoruz bizim halkımız saf mal , inanın bana onlara sabit şeyler öğretiyorlar ve başka birşey öğrenmiyorlar , buyur adam Atatürk'ü bilmiyor... Haa ama para kazanmak için türkiyeye yayın yapıyor helalll
  • Barbaros Gangplank i secip Turkiye'ye gelmesi hakkinda konusana kadar izledim. Sonra sagolsunlar bizi her platformda rezil etmeyi basaran o cahil kesim burada da rahat durmayinca anladim birseyler olacagini ve kapattim. Yanlis olan siv hd nin belli bir kesime ozel davranmasi degil, yanlis olan kalitsal ahlaksizligimizi her platformda sergileme cabamiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siv Hd işini çok iyi biliyor

-internette en fazla süre harcayan milletler kimdir
    araplar,türkler
    adam da o zaman türklerin şu çılgın milli vasıflarını ön plana çıkarayım diyor iki şarkı bi foto açıyor 10bin watcher geliyor tabi ki para da ya bunlar yalan dolan normalde izlerim siv hd i ama bu kadar milliyetçi davranmayın sonuçta LOL oynuyor adam
  • 5 dk izledim dümeni gördüm kapadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku_20

Yav adam tribünlere oynuyor bizimkiler de inanmış,yazık.

+1 türkiyeye mi ne gelecekmiş sanırım

9 yaşında çocuklar bacağına yapışınca görürüm ben onu
  • Abi adam baktı türk fanları çoğunlukta , öyle bir yayın yapalım dedi. Ha bunun içinde reklam olabilir hani reyting yapayım olabilir ama adam böyle birşey yapmış niye izleyince mal olsun ki millet ? adama para kazandırmak istiyor belki çok seviyor adamı ? salaklar izleyip adam prim yapıyor gibi şeyler çok saçma geliyor adamın öyle bir yayın yapması belki bizi yağlama olabilir ama neden izlenmesin ki? ha yayını izlemedim pek ama izleyenler de haklıdır bana göre.
  • Hep diyorum,yine söylüyorum.Yeni nesil çöp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cast Away -- 6 Haziran 2014; 10:10:19 >
  • Cast Away kullanıcısına yanıt
    Basmasınlar burayı deme öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Secret King

Ya olum Atatürk'ümüzü karıştırmayın bari... Adam diyorki kahraman gibi gözüküyor , gözüküyor değil koçum , şimdi yaşasaydı dünyayı senin o oyun oynadığın şirketin memleketi değil , biz yönetiyor olacaktık...

Oyun oynayıp para kazanacağına , açsın biraz tarih okusun , biz diyoruz bizim halkımız saf mal , inanın bana onlara sabit şeyler öğretiyorlar ve başka birşey öğrenmiyorlar , buyur adam Atatürk'ü bilmiyor... Haa ama para kazanmak için türkiyeye yayın yapıyor helalll

Nereden bilsin arkadaşım adam Atatürk'ü,Türkiye'yi ?Ne içirdiler sana cidden merak ediyorum.Daha Dünyaca ünlü oyuncular,sporcular gelince tanıyor ülkemizi bu adam nereden bilsin allasen ?

Ne güzel gösterdi işte adam sanki dalga geçti.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.