Gaziantepspor 0-0 Sivasspor Maç sonucu. Antep farka gidebileceği maçta çok gol kaçırdı, Sivas beraberliğe razı bir oyun sergiledi. Sivas bu beraberlikle puanını 44 e yükseltti ve 3.sıradaki yerini korudu.
quote:Orjinalden alıntı: 3S3R Biz vurduktan sonra doğrultamazlar artık ... Hocam geçen senede Vestel aynı şekilde gidiyodu yine biz bi ayar çektik düzelemedi
quote:Orjinalden alıntı: GunsL1ngeR Antep taraftarı takımını çağırdı maçtan sonra ve alkışladı. Beraberliğe seviniyorlar, adamlara bak Sizin buna şaşırmanıza çok şaşırdım
Düşüş yok.Oynadığı Fenerbahçeydi.Deplasmanda alınan 1 puan gayet iyi.Beşiktaşın puan kaybettiği bir haftada...
Maçı izledim Antep'e acıdım. 5-6 farkla bitmesi gerekiyordu, kaleci Akın biraz da şanslıydı bu maçta... Bu kadar çok düşmeme mücadelesi veren takım varken, Sivas'ın işi çok zor artık( Özellikle deplasmanlarda)...
quote:Orjinalden alıntı: Milanese quote:Orjinalden alıntı: GunsL1ngeR Antep taraftarı takımını çağırdı maçtan sonra ve alkışladı. Beraberliğe seviniyorlar, adamlara bak Sizin buna şaşırmanıza çok şaşırdım İroniden anlamayan nesile aşina değiliz.
quote:Orjinalden alıntı: GunsL1ngeR Antep taraftarı takımını çağırdı maçtan sonra ve alkışladı. Beraberliğe seviniyorlar, adamlara bak Antep ile Gs'ı, Sivas ile Fb'yi bir mi tutuyoruz bu durumda, komikmiş
Mehmet yıldız dahil 1 tane Galatasaray'da olda diyebileceğim oyuncuları yok. Şimdiye kadar çok çok iyi getirdiler, keşke devam ettirseler.
antep gibi bir deplasmandan alınan 1 puan sizin için düşüşün devam ettiğini gösteriyorsa futbol bilginizden şüphe ederim... yolumuza devam ediyoruz...
quote:Orjinalden alıntı: GunsL1ngeR Antep taraftarı takımını çağırdı maçtan sonra ve alkışladı. Beraberliğe seviniyorlar, adamlara bak 1 puanın önemini bilmemenize şaşıyorum o 1 puanla şampiyon olan, o 1 puanla küme düşen takımlar var, belki biliyorsunuzdur