Şimdi Ara

Sivas'da Düşüş Devam Ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Maç sonucu.

Antep farka gidebileceği maçta çok gol kaçırdı, Sivas beraberliğe razı bir oyun sergiledi.

Sivas bu beraberlikle puanını 44 e yükseltti ve 3.sıradaki yerini korudu.

• Biz vurduktan sonra doğrultamazlar artık ...
  • Antep taraftarı takımını çağırdı maçtan sonra ve alkışladı. Beraberliğe seviniyorlar, adamlara bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3S3R

Biz vurduktan sonra doğrultamazlar artık ...

Hocam geçen senede Vestel aynı şekilde gidiyodu yine biz bi ayar çektik düzelemedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: GunsL1ngeR

Antep taraftarı takımını çağırdı maçtan sonra ve alkışladı. Beraberliğe seviniyorlar, adamlara bak

Sizin buna şaşırmanıza çok şaşırdım
  • Düşüş yok.Oynadığı Fenerbahçeydi.Deplasmanda alınan 1 puan gayet iyi.Beşiktaşın puan kaybettiği bir haftada...
  • Maçı izledim Antep'e acıdım. 5-6 farkla bitmesi gerekiyordu, kaleci Akın biraz da şanslıydı bu maçta...

Bu kadar çok düşmeme mücadelesi veren takım varken, Sivas'ın işi çok zor artık( Özellikle deplasmanlarda)...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Milanese

quote:

Antep taraftarı takımını çağırdı maçtan sonra ve alkışladı. Beraberliğe seviniyorlar, adamlara bak

Sizin buna şaşırmanıza çok şaşırdım

İroniden anlamayan nesile aşina değiliz.

• quote:

Antep ile Gs'ı, Sivas ile Fb'yi bir mi tutuyoruz bu durumda, komikmiş
  • Mehmet yıldız dahil 1 tane Galatasaray'da olda diyebileceğim oyuncuları yok.
    Şimdiye kadar çok çok iyi getirdiler, keşke devam ettirseler.
  • antep gibi bir deplasmandan alınan 1 puan sizin için düşüşün devam ettiğini gösteriyorsa futbol bilginizden şüphe ederim... yolumuza devam ediyoruz...
  • quote:

1 puanın önemini bilmemenize şaşıyorum

o 1 puanla şampiyon olan, o 1 puanla küme düşen takımlar var, belki biliyorsunuzdur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.