Bildirim
sivaslı olan arkadaşlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yukarı -
google mapten bak belki vardır -
Ne yolluycan bana yolla ben teslim ederim ilgili kişiye
Ben sivas'ta yaşıyorum ama hiç bağdat caddesi diye bir yer duymadım vardır hatta önünden bile geçmişimdir ama ismen bilmiyorum ama dur bakalım hatırladım gibi yerini biliyorum ama tam emin olmamakla birlikte eğri köprü civarı oralar cumhuriyet üniversitesi yolu üzerinde. Kim oturuyor o tanrının unuttuğu yerde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shattered Glass -- 1 Eylül 2010; 23:05:36 > -
merkez değilmi aga oralar merkez diye kandırdılarmı beni :)yakın bi arkadaşım varda orda yeni taşındılar orayada.şimdi semti belirtmesem bulamazlarmıki o kadarmı sapa bi yer :) -
Ya aslında merkez sayılır şuanda giyinip yürüsem 5dk mesafe var bana üniversite otobüs durağı otobüse binsem oraya gitmem 17 dk felan alır hiç durmadna bir araçla gitsem 10 dkda ordayım. Yeri aslında kolay ama sen ordaki bir eve yolluycaksın sanırım sen adresi arkadaşından doğru düzgün al apartman adını telefon numarası cadde sokak vs kargoya bunları eksiksiz bir şekilde iletirsen onlar evi bulurlar.
Dediğim gibi sen adresi açık bir şekilde arkadaşından al ona göre kargoya adresi ver bulmamaları gibi bişey olmaz. En kötü evi bulamazlarsa kargo şubeye gider gider şubedne alırlar paket büyük değildir umarım. Sivas çok küçük bir haritada en büyük 2. iliz ama şehir çok gelişmemiş o yüzden adres bulamama sorunları pek yaşanmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shattered Glass -- 1 Eylül 2010; 23:14:31 > -
hmm tamam kardeş sağolasın tam adres var elimde sokak apartman olarak bi semt falan yazmıyodu onuda direk merkez olarak belirtirim artık sorun olmaz inş dediğin gibi. -
Olmaz merak etme sivas'ta ne insan kaybolur nede kargo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X