O çevrene bağlı knk. Çevren Cumhurcuysa Sivas de, Atatürkçü-sekülerse Çanakkale de. |
SİVASLİLAR NEDEN SEVİLMİYOR LA (2. sayfa)
-
-
Canakkale en fazla ceyrek sayilirim be kankaaaa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bursa da baya ataturkcu bir sehir hocam o da calisir kemalist tayfa icerisinde
bu arada hosgeldin bir suredir gorunmuyorsun
Hoş bulduk hocam. Bir süreliğine foruma ara vermiştim.
-
Sozde Ataturkculer
Benim teyzemler Atatürkçü ama gidip akp basiyorlar
bilmiyorum hocam oralarda ataturk sevdalisi chp delisi insan cok oluyor
SİVASLİYİZ ÖLENE KADAR
SİVASLİYİZ SONUNA KADAR
VALLAHİ BİZ MUHSİN BAŞKANI OZLEDİİİİKKK
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim fesat insanimiz kimi seviyor ki Sivasi sevsin? Bir olay olur Adana,karadeniz yok kurt oldugu icin oldu derler. Izmirde bi olay olur sonra bu insanlar ironik sekilde canina tak ettigi icin ve hatalarini anlasin diye ayni seyi soyler izmire laf ettigin icin seni linc ederler bu sefer. Lan oglum sen 7 24 ayni sekilde irkcilik yapiyon da? Yok ama onlar cok modern Izmir dunyanin en guzel sehri cunku.
Ben de Sivasliyim da memleket sevme sevmeme muhabbeti yapan adamla isim olmaz. Zaten yasadigim is sosyal cevrede 50 milletten adam var sivas yozgat denklemine bagli kalacak kadar kucuk dusunemem.
-
up
-
sivaslı bir arkadaşım vardı devamlı borç isterdi iş yerinde 2-3bin lira ver falan bende yok derdim hep sonra baktım ki iş yerinde herkesten borç alıp kaçmış
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X