Şimdi Ara

SİVASLİLAR NEDEN SEVİLMİYOR LA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olm ne zaman Sivaslıyim desem insanlar kötü gözle bakiyor

Millet degisik laflar bulmus "sivastan adam ciksa kopegi unlu olmazdi" falan diye

Sivaslilar iyidir olm candır ne yamugumuzu gördünüz omg

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sivaslılar Neden Sevilmez?

Sivaslılar, Türkiye'nin İç Anadolu bölgesinde yer alan Sivas ilinden gelen insanlardır. Sivaslıların neden sevilmediği konusunda yanlış algılar olsa da, bu algıların gerçekle örtüşmediğini belirtmek gerekir.

Yanlış Algılar:

Bazı insanlar Sivaslıları yozgatlılarla karıştırır ve yozgatlılar hakkında yapılan olumsuz yorumları Sivaslılara da mal ederler. Ancak Sivaslılar ile yozgatlılar farklı insan gruplarıdır ve kişilik özellikleri bakımından farklılık gösterirler.

Gerçekler:

Sivaslılar, genellikle sıcakkanlı, misafirperver ve yardımsever insanlardır. Ancak her insan grubunda olduğu gibi, Sivaslılar arasında da farklı kişilik özelliklerine sahip kişiler bulunabilir.

Sivaslıların sevilmemesine neden olabilecek tek bir faktör yoktur. Kişilerarası ilişkilerde uyumsuzluk, kültürel farklılıklar ve önyargılar gibi birçok faktör, insanların birbirini sevmemesine neden olabilir.

Önyargılardan Kaçınmak:

İnsanları yalnızca kökenlerine veya ait oldukları gruba göre yargılamak adil değildir. Herkesin bir birey olduğunu ve birbirimize saygılı davranmamız gerektiğini unutmamak önemlidir.

Sonuç:

Sivaslıların sevilmediği iddiası, dayanıksız ve yanlış bir genellemedir. Sivaslılar, diğer insan grupları gibi, farklı kişilik özelliklerine sahip kişilerden oluşan çeşitli bir topluluktur. İnsanları kökenlerine göre yargılamaktan kaçınmalı ve herkese saygılı davranmalıyız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sivasın gızları
  • Memleket soran insandan bir mok olmaz. En sevmediğim insan tiplerinden biridir. Bi ortamda mecburen bulunursun, konuşursun, memleket, iş, medeni hal sorar. Sanane en güzel cevap.

• Bende sevmem köyümdeki bazılarını.
    SİVAS MERKEZ in esnafının yarısı moktan.
    Herşey maddiyat Anadolu da.
    Ama şuna emin ol bazı şehirlerin yanında Sivas adamı melek gibidir.

Siirt, Kars, Erzurum, Giresun Ordu Samsun..
    Buralarda adamı fenerle ararsın.
    Siirtte 3. Kata parmaklık takıyor herkes. Hırsızlık normal olmuş

Sivas ta güçsüz adama zor rastlarsın. Zor yani. Çoğunlukla merttirler.
    Bozuğu da var.. Ermeniden dönme köylerde bilhassa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 23 Aralık 2022; 20:45:10 >
  • Madımak olabilir mi?

• 8.sınıfken hoşlandığım kız 7.sınıf bir sivaslıydı çok bakıştık ama yanına gidip tanışamamıştım sonra zaten başkasıyla çıkıp mezun olmuştum.  

• türk türkü sevmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ neden forumda sevilmiyor ?
    6 yıl önce açıldı
    NEDEN KİMSE KOÇ İSTEMİYOR
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Şakası yapılacak bir konu değil densizliğin lüzumu yok.

• Pardon reis
  • Yozgat, Konya, Rize gibi Cumhurland olduğu için sevilmiyordur.

Akboy değil Türkboy olduğunu gösterirsen önyargılarını kırarsın SİVASLİLAR NEDEN SEVİLMİYOR LA 

• RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Agaaa neredesin kac zamandir kayboldun gene

Trde 81 il var sivas en sevilmeyen ilk 20de var midir kanka
  • SİVASLİLAR NEDEN SEVİLMİYOR LA

İlk 10'da yoktur da 10-20 arasında olabilir knk.

Sivas, Rize-Konya-K*yseri gibi Akland değil de daha çok MHPlandımsı olduğu için benim biraz sempatim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 24 Aralık 2022; 0:32:49 >
    Olm biz muhsin basganciyikkk

Lan muhsin basgan gibi adam geldi mi bu memlekete

Muhsin basgan > bohçalı ve tüm fedaileri yanlış mıyım

Bana lütfen Bahçeli deme knk

Eskilere dönüyorum, ülke değil, ben bitiyorum. SİVASLİLAR NEDEN SEVİLMİYOR LA 

• Bir kere çocuktum 10 yasinda ya vardim ya yoktum acıktım pide yemeye gittim yerken dukkandaki abi yanima geldi "ankarada Sivasa laf eden oluyor mu sivas kötü falan diyen oluyor mu" dedi

Bende yok dedim tirsa tirsa

Tam kekoya benziyordu omg
  • Yiğido'lar iyi insanlardır, eski müdürüm de Sivas'lı idi, fiske dahi attığını görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hersh -- 24 Aralık 2022; 0:39:27 >
    Knk ben ankarada dogdum buyudum
    Babam sivasli
    Annem bursali
    Anne tarafinin bir kismi canakkaleli

En iyi nereliyim dersem izlenim yaratirim
  • Hersh H kullanıcısına yanıt
    Akrabalarım haric kötü sivasli görmedim gardasssssss
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.