Şimdi Ara

İTÜ neden forumda sevilmiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Redditte türkiyenin en iyi üniversiteleri konularının hepsinde itünün adı sürekli geçiyor, ancak donanım haberdeki insanların çoğu itü yü top okullar listesinde saymıyor nedenini merak ettim nedendir acaba ?

• İtü rezalet bir okul çöp yuvası dediğimi hatırlamıyorum
    iyi bir okul dedim kaliteli mezun verir dedim. Ancak top bir okul değil dedim. Bu yüzden dediklerin çok saçma. İyi üniversitenin mezunları burada iş bulur güzel yerlerde çalışır. Aralarında potansiyeli yüksek olanlar çok iyi yerlere gidebilir. Top üniversite mezunları ise microsoft, nvidia, intel gibi yerlerde çalışıyor.
    itü'yu araştırmadım valla, ama bu sene odtu kazanmış biri olarak odtü'nun muhteşem bi okul olduğunu söyleyebilirim. university ranking sitelerine bakınca egitim olarak odtü'nün itu den önde olduğunu görebilirsin, bu zaten çıplak bi gerçek bana kalırsa ama önemli olan sosyal imkanlar bence daha çok bu ikisi arasında kıyas yapıyorsak. sosyal imkanları inanılmaz, toplulukları çok aktif, okul inanılmaz ucuz. bedava Japonca kursu da var, 100 liraya tenis kursu da.. saymakla bitmez gercekten, üniversiteyi üniversite yapan şey kanımca bu. buralar meslek okulu değil, o yüzden sana katacağı çok şey olmalı. bi okulun farklı görüşleri barındıran bi kimliği olmalı ki itü'yu ziyaret etmiş biri olarak bence aralarındaki temel fark bu, odtü'de hoşgörüyü öğrenmek zorundasın. farklı bi doku var. kac okulda sosyalist düşünce topluluğu ile mescit isteyen insanlar aynı anda ilan dağıtabilir bunu düşünmek lazım.
    Amerikadaki sistemle türkiyedeki sistemin alakası bile yok. Türkiyede anca robert koleji örnek gösterebilirsin. Başarısı nettir, üstüne 80 bin yıllık para ister. Türkiye 30.su olsan robert koleje para verirsin aynı mit, caltech gibi..

Amerikada eğitim paralıdır. Devlet okullarına da parayla gidersin ama state resident isen daha düşük ücretle gidersin
  • Ayrıca neden bilkent hariç diğer özellere baba parasıyla okuyorlar gözüyle bakılıyor, küçümseniyor ?

böyle düşünen insanlar Harvard Mıt Stanford gibi yerlerin de Özel Üniversite olduğundan haberdar değiller mi ?
  • up up up up up
  • burslu kontenjanları az 190 puanla adam alıyor ve baba parasıyla okuyorlar
  • kimsenin eğitimi falan küçümsediği yok ayrıca
  • WooW464 W kullanıcısına yanıt
    evet ücretini ödeyip gidiyorlar ve küçümsemediğiniz eğitimi alıyorlar, sistem mit de de aynı harvard da da aynı yüksek izin ve müsadelerinizle bilginize sunarım.
  • yani ne demek istiyorsun, o küçümseyenlerin fırsatı olsa onlarda gider, bu sene ben de sabancıda okuyacağım hatta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • WooW464 W kullanıcısına yanıt
    Ben küçümsemeyi yanlış buluyorum nişantaşı gibi yerler hariç tabi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kardeşim kim sevmiyor sizde bir tuhafsınız yani kusura bakmayın da

üç beş tane trolün lafına bakıyorsunuz
  • Yediremiyor olabilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoluk çocuktan oluşuyor çünkü forum. İtü çok güzel bir üniversite, sunduğu staj olanakları da eşsiz, kazanan herkesin içi rahat olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ne? itü 'yu sevmeyen mi varmış aisnsjsjsjs birileri yine itu kazanamamistir ondan

• Hocam o mit ve harvarda giriyor dediğiniz adamlar 4 ortalamayla sat sinavini fullüyorlar. Amerikada da çöp sayılan özel okullar mevcut nasıl bilkente tam burslu girenler ilk 500 e giriyorsa amerikada da oralara giren adamlar en iyiler.

• Celal Şengör'ün hocalık yaptığı okulu sevmeyen gitsin okumasın.
  • Birader burayı niye bu kadar ciddiye alıyorsunuz? Adam oturduğu yerden İTÜ'ye vs. sallıyor. Eleştiri olur tabi ancak İTÜ ülkenin en iyi üniversitelerindendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşman

ne? itü 'yu sevmeyen mi varmış aisnsjsjsjs birileri yine itu kazanamamistir ondan
    ODTÜ ile İTÜ arasında çok fark var mı sizce?

• sabancı tokatlar
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofpotatoes -- 7 Eylül 2018; 15:37:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • itü'yu araştırmadım valla, ama bu sene odtu kazanmış biri olarak odtü'nun muhteşem bi okul olduğunu söyleyebilirim. university ranking sitelerine bakınca egitim olarak odtü'nün itu den önde olduğunu görebilirsin, bu zaten çıplak bi gerçek bana kalırsa ama önemli olan sosyal imkanlar bence daha çok bu ikisi arasında kıyas yapıyorsak. sosyal imkanları inanılmaz, toplulukları çok aktif, okul inanılmaz ucuz. bedava Japonca kursu da var, 100 liraya tenis kursu da.. saymakla bitmez gercekten, üniversiteyi üniversite yapan şey kanımca bu. buralar meslek okulu değil, o yüzden sana katacağı çok şey olmalı. bi okulun farklı görüşleri barındıran bi kimliği olmalı ki itü'yu ziyaret etmiş biri olarak bence aralarındaki temel fark bu, odtü'de hoşgörüyü öğrenmek zorundasın. farklı bi doku var. kac okulda sosyalist düşünce topluluğu ile mescit isteyen insanlar aynı anda ilan dağıtabilir bunu düşünmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon Lee Cooper

Ayrıca neden bilkent hariç diğer özellere baba parasıyla okuyorlar gözüyle bakılıyor, küçümseniyor ?

böyle düşünen insanlar Harvard Mıt Stanford gibi yerlerin de Özel Üniversite olduğundan haberdar değiller mi ?
    Amerikadaki sistemle türkiyedeki sistemin alakası bile yok. Türkiyede anca robert koleji örnek gösterebilirsin. Başarısı nettir, üstüne 80 bin yıllık para ister. Türkiye 30.su olsan robert koleje para verirsin aynı mit, caltech gibi..

Amerikada eğitim paralıdır. Devlet okullarına da parayla gidersin ama state resident isen daha düşük ücretle gidersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legal tender -- 7 Eylül 2018; 12:28:14 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.