Şimdi Ara

Sivasspor 4.büyük olacakmış!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: YeknesakliK

Birtakım başarıLar tebrik ediLmeLi.

Sivassapor 5yıL içerisinde 3.Lig B kat. 1Lige cıkabiLimş bir takım.

ELbetteki inş. Akcabata benzemez.

Ama hayırLısı ne ise o nasip oLsun.

quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

lafla torba dolsaydı birçok klüp şampiyon olmuştu. Sivas spor güldürmesin beni 1.lige daha yeni çıkmış takım 4.büyük olacakmış. Bu büyük takımm kavramını birisi şu takımlara öğretsin büyük takım olabilmek için şampiyon olman lazım bir mazin olması lazım. Biu ligin 4 tane büyük takımı var zaten BEŞİKTAŞ, GALATASARAY, FENERBAHÇE, TRABZONSPOR bu ligin 5. büyük takımı yok belki 5. büyük olurusunuz.

5 yıl once buyuk siwas taraftarı neredeymiş?son 5 sene içindemi siwaslı oldukları akıllarına geldi?yaa beyler saçmalamayın.harbi neleri konusuyoruz yaww

• ben bir denizli li olarak diyorum ki:
    ''ANADOLU TAKIMLARININ KRALI DENİZLİ ''
  • Birinci lige çıkan her takım böyle bir gazla çıkar fakat genelde birincilikten ziyade hep küme mücadelesi verirler.
  • yav yeni 1.lige çıkan bi gaz alıyor gidiyor valla.keşke sivasspor lige rekabet-kalite getirebilse ama çok zor bu işler parayla olur.As Roma İtalya'da Ac Milandan sonra en fazla taraftara sahip klüp durumları ortada.Hem İstanbulun rahatına alışan futbolcu Sivası bırak Ankaraya bile gelmiyor.Taraftar kadar parada önemli ama.
    Dereyi görmeden paçaları sıvamayalım.Bu ligde taraftar desteği olan bursaspor-göztepe-karsıyaka-kocaelispor düstü....
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurtoglu

yav yeni 1.lige çıkan bi gaz alıyor gidiyor valla.keşke sivasspor lige rekabet-kalite getirebilse ama çok zor bu işler parayla olur.As Roma İtalya'da Ac Milandan sonra en fazla taraftara sahip klüp durumları ortada.Hem İstanbulun rahatına alışan futbolcu Sivası bırak Ankaraya bile gelmiyor.Taraftar kadar parada önemli ama.
    Dereyi görmeden paçaları sıvamayalım.Bu ligde taraftar desteği olan bursaspor-göztepe-karsıyaka-kocaelispor düstü....

+1
  • sivassporun başkanı aziz yıldırım la çok iyi ilişkiler içeriisinde.. zaten fenerin altyapısndan birçok oyuncu werdiler sivasa.. hem maddi destek sagladıkları da soyleniyor..Sivas ligde kalıcı olcaktır çünkü birçok işadamının destegi ve cok buyuk taraftar destegi war..istanbul büyükşehir macıydı sanırım ali samiyen tıklım tıklımdı.. gs nin maçında bu kadar izdiham olmaz..4. büyük için daha zaman war..
  • sivasspor un belli bi potansiyeli olduğu belli
    daha önce yozgat çıktığında bazı üstdüzey kişiler.. ilk sene kümede kalırsak ikinci sene avrupadayız diolardı.. bende yawaş demiştim..
    ben haklı çıktım...

sivasspor da önceliklte sağlam temeller atmalı...
    ne kadar taraftar kitlende olsa.. 1.ligde başarı için transfer politikası medyatik olmak çok daha önemli...
    istanbulspor para warken bile en fazla uefa kupasına gitmişti o da zorla.. ama ne oldu 5.büyük olamadı
    gençlerbirliği düne kadar şampiyonluktan bahsediordu ama o da 5.büyük olamadı..

dediğm gibi tek yönlü artılarla olmaz bu iş.. şunu düşünmek lazım sivas ilini avrupada tanıyan kaç yabancı war ?? kaliteli yabancıları nasıl getirirsiniz ?? bunun için şehirin tanıtımı çok önemli..
    çok fazla etkenin bir araya gelmesi lazım...
  • UMARIM AMA NERDEE.YARDIMLA OLSAYDI.... PARA CEBE İNMEDEN BENIM DIYEMEZSIN VAR DIYEMEZSIN ..EUROSIVASCARD ÇIKARSINLAR Bİ BAKALIM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: crepassio

sivasspor un belli bi potansiyeli olduğu belli
    daha önce yozgat çıktığında bazı üstdüzey kişiler.. ilk sene kümede kalırsak ikinci sene avrupadayız diolardı.. bende yawaş demiştim..
    ben haklı çıktım...

sivasspor da önceliklte sağlam temeller atmalı...
    ne kadar taraftar kitlende olsa.. 1.ligde başarı için transfer politikası medyatik olmak çok daha önemli...
    istanbulspor para warken bile en fazla uefa kupasına gitmişti o da zorla.. ama ne oldu 5.büyük olamadı
    gençlerbirliği düne kadar şampiyonluktan bahsediordu ama o da 5.büyük olamadı..

dediğm gibi tek yönlü artılarla olmaz bu iş.. şunu düşünmek lazım sivas ilini avrupada tanıyan kaç yabancı war ?? kaliteli yabancıları nasıl getirirsiniz ?? bunun için şehirin tanıtımı çok önemli..
    çok fazla etkenin bir araya gelmesi lazım...

quote:

Orjinalden alıntı: yakee
    5 yıl once buyuk siwas taraftarı neredeymiş?son 5 sene içindemi siwaslı oldukları akıllarına geldi?yaa beyler saçmalamayın.harbi neleri konusuyoruz yaww

Nerdeydi biLemezsin ki sen... Ama biz biLiyoruz Sivastaydık çünkü.
    Bak bakaLım Sivasspor kaç yıLında kuruLmuş...

Araştır Sivasta sanayi, turizm yada muhteLif organLardan kulube bir destek veriLmiş mi?
    Buraya geLindiyse esnaf ve haLkın katkıLarı sayesinde oLmuştur...

Bu işLer mafyayLa oLuyorsa bunuda araştırmanı isterimki kuLup başkanı kim ve kimLerLe iLişkiLeri var?

Cumhuriyetin TemeLLerinin atıLdığı bir şehir için bu kadar önyargıLı oLmanızı anLayamıyorum...

AntaLyada 200bin(kısmen) SivasLı varsa İstanbuLu varın siz hesap edin...

Bence hedefLer yüksek tutuLmaLı ama destek oLunmuyorsa köstekde oLunmamaLı...

SaygıLarımLa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 3 Mayıs 2005, 21:51:08 >

• SİWAS SPOR KAÇ YILINDA KURULMUS?
  • 1967
  • valla umarım basarılı olurlar..bunu gerçekten istiyorum.ama 4 buyuk olmak en azından 10 sene..bi kere şampiyon olmaları lazım.hem de terabzondan daha çok..bu pek mumkun gibi gozukmuyor.umarım olurlar ama biraz zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@nkee -- 3 Mayıs 2005, 22:38:17 >
  • yaaauuwww ilerleyin yaaauuwww
  • ilerleyelim bi zahmet.
  • hep destek tam derstek
    sivasspor

bu arada istanbul nüfusu:12 milyon, 8 değil

+ göç diye bi olgu var. bir insanın sivaslı olması için mutlaka sivas'ta yaşaması gerekmez.
  • sivasın kasasında 100 bin dolar varmış... büyük yardım lazım iş adamlarından...
  • sivasın şimpiyon olmsı için paradan başka şeylerde var arkadaşlar bunları hepimiz biliyoruz
    halkın desteğiyle büyük takım olunsaydı 80 li yıllarda samsun 2 kez şampiyonluğu son 4 haftada bırakmazdı (tabii bide üzücü kaza olayı var) arkadaşlar unutmayalım trabzon dışında şampiyonluğa yaklaşan tek anadolu takımı samsunspordur...
  • gençlerbirliğide sampiyonluğa yaklasmıstı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakee

istanbulun nufusu zaten 8 milyon..nerede 2 milyon siwaslı olacak orada..

sadece bir yakasını kastediyorsun herhalde
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.