Sivaslılar sivassporun 4.büyük olacağını iddia ediyorlar ve bu konuda ciddiler.Gerekçe olarakta Türkiyedeki 5 milyondan fazla sivaslı olduğunu ve Avrupa'da pekçok yardımını esirgemeyecek sivaslı gurbetçi olduğunu gösteriyorlar.Siz ne diyorsunuz bu konuya?
SENEYE DÜŞMESİNLER ÖNCE.BU İŞLER LAFLA OLSA DAHA NE TAKIMLAR VAR.
quote:
Orjinalden alıntı: eagle_blk
Sivaslılar sivassporun 4.büyük olacağını iddia ediyorlar ve bu konuda ciddiler.Gerekçe olarakta Türkiyedeki 5 milyondan fazla sivaslı olduğunu ve Avrupa'da pekçok yardımını esirgemeyecek sivaslı gurbetçi olduğunu gösteriyorlar.Siz ne diyorsunuz bu konuya?
TRAŞŞŞŞŞŞ BU iŞLER
bence sivas ligde kalıcı olacak. b.b ankara, gençler, denizli, konya gibi sağlam takımlara seneye sivas ve manisa da katılır inşallah. ligin kalitesi anadolu kulüplerinin kalitesine bağlı.
sekerspor wardı 5-6 sene once...enson onlar bole iddalı konusmuslardı.hedefimiz 1.ligte şampiyonluk diyolardı.ilk senede dustuler ligten. siwas sergen yalcın ile ilgileniyormus...futbol hayatı bitmek uzere olan sergenlemi 4.buyuk olacaklarmıs..hikaya bunlar.siwas daha simdiden seneye kigden dusmeye aday bence
ArkadaşLar,
OLimpiyat Stadını şuana kadar resmi oLarak, satıLan numaraLı biLet sayısı baz aLınarak, Sivasspordan çok doLduran var mıki? ŞampiyonLar Ligi FinaLine kadar rekor Sivassporda unutmamak gerek...
Bu kadar antipati iLe yakLaşmayın...
ÇeşitLi rivayetLer var Mecnun ODYAKMAZ ve Aziz YILDIRIM + Sedat PEKER üçgeni hakkında...Tartışmaya değer burası.
Bence Sivas iLk devre gercektende güzeL top oynuyordu. Para buLabiLir ve transfer yapabiLirLerse iş yapabiLirLer...
BüLen UYGUN(idari menajer) oLsun İsmaiL KARTAL(teknik adam) oLsun isminden söz ettirmiş başarıLı isimLer unutmamak gerekir.
şekersporun 5 milyondan fazla taraftar desteği varmıydı.Bence tek taraflı düşünüyorsun.
quote:
Orjinalden alıntı: yakee
sekerspor wardı 5-6 sene once...enson onlar bole iddalı konusmuslardı.hedefimiz 1.ligte şampiyonluk diyolardı.ilk senede dustuler ligten. siwas sergen yalcın ile ilgileniyormus...futbol hayatı bitmek uzere olan sergenlemi 4.buyuk olacaklarmıs..hikaya bunlar.siwas daha simdiden seneye kigden dusmeye aday bence
falla insalah lige bole bi iddalı takım gelir.bende cok isterim.ama zor işler bunlar..para lazım herseyden once.basında gundemde bulunmanız gerekki futbolcular sivasta oynadıklarından mutlu olabilsinler.bakalım umarım sizin dediğiniz gibi olur..ama zor diyorum
kayseriyle mlatya arası bi takım olur. taraftar desteiyle olsaydı gözgöz superligde ilk3e oynardı. bi siwaslı olarak ben bole dusunuyorum.
lafla torba dolsaydı birçok klüp şampiyon olmuştu. Sivas spor güldürmesin beni 1.lige daha yeni çıkmış takım 4.büyük olacakmış. Bu büyük takımm kavramını birisi şu takımlara öğretsin büyük takım olabilmek için şampiyon olman lazım bir mazin olması lazım. Biu ligin 4 tane büyük takımı var zaten BEŞİKTAŞ, GALATASARAY, FENERBAHÇE, TRABZONSPOR bu ligin 5. büyük takımı yok belki 5. büyük olurusunuz.
5. LİĞE OYNAR EN FAZLA...TABİ ANTEP,GENÇLER,SAMSUN GİBİ TAKIMLAR İZİN VERİRSE
quote:
şekersporun 5 milyondan fazla taraftar desteği varmıydı.Bence tek taraflı düşünüyorsun.
quote:
ŞİMDİ SİWAsIn 5 MİLYONDAN FAZLA TARAFTAR DESTİĞİMİ WAR?siwasın nufusu kaçki 5 milyon taraftarı olsun?yani ne bilim en fazla 1 milyon nufusu olsa (atıyorum) sanki tum siwaslılar siwas sporu destekliyecek.yani hiç fenerli galatasaraylı bjk liyok.goztepe,bursaspor yapamadı bu dediğinizi siwas hiç yapamaz.en fazla ilk 7 e girerler aha "BURAYADA YAZIYORUM"
Çok yükseklerde uçuyor bunlar
Birtakım başarıLar tebrik ediLmeLi.
Sivassapor 5yıL içerisinde 3.Lig B kat. 1Lige cıkabiLimş bir takım.
ELbetteki inş. Akcabata benzemez.
Ama hayırLısı ne ise o nasip oLsun.
quote:
Orjinalden alıntı: sarman61
lafla torba dolsaydı birçok klüp şampiyon olmuştu. Sivas spor güldürmesin beni 1.lige daha yeni çıkmış takım 4.büyük olacakmış. Bu büyük takımm kavramını birisi şu takımlara öğretsin büyük takım olabilmek için şampiyon olman lazım bir mazin olması lazım. Biu ligin 4 tane büyük takımı var zaten BEŞİKTAŞ, GALATASARAY, FENERBAHÇE, TRABZONSPOR bu ligin 5. büyük takımı yok belki 5. büyük olurusunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: fuchsspy
kayseriyle mlatya arası bi takım olur. taraftar desteiyle olsaydı gözgöz superligde ilk3e oynardı. bi siwaslı olarak ben bole dusunuyorum.
haklısn kardeşim..Ama GözGöz 3. lige düşüyo..
Sivasın dışında yaşayan sivaslıları hesaba katmıyorsun bakıyorum da.Sivasta en az 1 milyon istanbulda en az 2 milyon ankarası izmiri kayserisi avrupası derken rahat 5 milyonu bulur.Benim bildiğim Sivas'ın halkı takımını destekler.Ha 3 büyükleri bırakır mı?Bırakmaz ama Sivas'ı da sonuna kadar destekler.Maçlarına gider falan.Benim korkum 3 büyüklerle yapılacak maçlarla ilgili çünkü emin olun 3 büyükler İstanbul'da ilk defa bu kadar çok taraftar desteğine sahip bir takımla oynayacak.Buna alışık değiller.İnşallah sorun olmaz ama Sivas'ın geleceği parlak bence.
quote:
quote:
quote:
ŞİMDİ SİWAsIn 5 MİLYONDAN FAZLA TARAFTAR DESTİĞİMİ WAR?siwasın nufusu kaçki 5 milyon taraftarı olsun?yani ne bilim en fazla 1 milyon nufusu olsa (atıyorum) sanki tum siwaslılar siwas sporu destekliyecek.yani hiç fenerli galatasaraylı bjk liyok.goztepe,bursaspor yapamadı bu dediğinizi siwas hiç yapamaz.en fazla ilk 7 e girerler aha "BURAYADA YAZIYORUM"
ya ne 5 milyon sivaslısı ya ne saçmalıyorlar
quote:
Sivasın dışında yaşayan sivaslıları hesaba katmıyorsun bakıyorum da.Sivasta en az 1 milyon istanbulda en az 2 milyon ankarası izmiri kayserisi avrupası derken rahat 5 milyonu bulur.Benim bildiğim Sivas'ın halkı takımını destekler.Ha 3 büyükleri bırakır mı?Bırakmaz ama Sivas'ı da sonuna kadar destekler.Maçlarına gider falan.Benim korkum 3 büyüklerle yapılacak maçlarla ilgili çünkü emin olun 3 büyükler İstanbul'da ilk defa bu kadar çok taraftar desteğine sahip bir takımla oynayacak.Buna alışık değiller.İnşallah sorun olmaz ama Sivas'ın geleceği parlak bence.
quote:
quote:
quote:
istanbulun nufusu zaten 8 milyon..nerede 2 milyon siwaslı olacak orada..
KARDEŞİM NE DİYORSUNUZ YAHU 2 MİLYON SİVASLI EN AZ BİDE....O ZAMAN BUNLARIN TARAFTARI 3 BÜYÜKLERDEN DAHA FAZLA İSTANBULDA DİĞER TAKIMLARI SAYMADAN...İSTANBULUN NUFUSU 15 MİLYON DESEN 2 MİLYONU SİVASLIYSA DIŞARDA HER ON KİŞİDEN 1.3 Ü SİVASLI BİDE EN AZ,,YOK DAHA NELER BURASI İSTANBUL SİVAS DEİL...BU ARADA BİZ TARAFTARA ALIŞIĞIZ TRABZON VAR,GENÇLER VAR, BURSA VARDI,,EEE İSTANBUL TAKIMLARI DERBİLEREDE ALIŞIK DAHA DERBİ NEDİR BİLEMİYEN Bİ KLÜP NASIL BÜYÜK ONU DA ANLAMAK MÜMKÜN DEİL..YADA DAHA ERKEN DİYELİM BÖLE Bİ YORUM İÇİN HATTA ÇOK ERKEN..
saçmalamayın kayıtlrda sabit istanbulda en az 2 milyon sivaslı var.ben minimum sayısını söyledim.istanbul'da emin olun her 5 kişiden biri sivaslı.Gözlemlerim dolayısıyla buna inanıyorum.