kalecinin zaten kiralancağı açıklanmış o moralle o mesfae az bile bence rakip kalenin arkasındaki top toplayıcılar bile atardı ona gol
kaleci
Yani bunun olacağı belliydi. Sivas bir Kayseri, bir Trabzon değil. Bariz ekonomik sıkıntıları var. Uzun maratonlarda kimin ne yapacağı belli olmuyor. Sociedad'da Nihat-Kovacevic ikilisiyle 2. bitirip 3 sezon sonra küme düşmüştü. Üstelik 2. olduğu sezondan sonra hep kümede kalmak için oynadı. Sivas'ın ligdeki avantajının sadece kendi stadından faydalanması. Kayseri ve Trabzon gibi bir atılım içine girseydi zaten bu maçtan çok rahat galip ayrılırdı.
Sivas Uefa'ya ve Cl'ye gidemedi şükür.
Bu takım iyi ki kazara 2. falan olmadı. Her maç averaj takımı olur, rakip takımlar moral düzeltmek için Sivasspor ile hazırlık maçı için sıraya girerdi. Bir takımın yabancıları bu kadar mı kötü olur yahu? Kaleci desen tek laf etmeye değmez. Gerçek bir komedi. Uzun lafın kısası hepimiz dua edelim ikinci maçta Sivas tarihi fark yemesin ve bu rüya burada bitsin. Futbolda mucizeler yok mu tabii ki var. Eğer Sivas olur da tur atlarsa ben burada ''FUTBOLDAN ANLAMIYORUM'' diyerek konu açar, herkesin huzurunda özür dilerim
Sivasin 1 kalecisi nerde ?
Braga bundan sonra turu vermez..Geçmiş olsun..
quote:
Orjinalden alıntı: [DMC]
Sivasin 1 kalecisi nerde ?
Petkovic Avustralya Milli Takımına çağrıldı.
gollerini nerden izleyebilirim
Solda Hayrettin diye bir topçusu vardı Sivas'ın. Yahu insan bir tane olumlu hareket yapmaz mı maç boyunca? Her topu dışarı attı.
Geçmiş olsun Sivas'a özellikle de kaleciye kaleden kaleye gol yedi helal olsun
quote:
Orjinalden alıntı: Çöl Haydutu
+1
quote:
Orjinalden alıntı: microph
quote:
Orjinalden alıntı: Çöl Haydutu
+1
+1
Sivas'ın yabancıları çok kötü değil , özellikle Sergio çok iyi oyuncu Tum da çok sağlam oyuncudur.
Sivas deplasmanda kazanır diye düşünüyorum , ama tur ne olur bilinmez.
Bülent Uygun her fırsatta söylediği gibi Terim'in izinde gidiyor başarılı olur bu gidişle.
quote:
Orjinalden alıntı: fuzbing
Solda Hayrettin diye bir topçusu vardı Sivas'ın. Yahu insan bir tane olumlu hareket yapmaz mı maç boyunca? Her topu dışarı attı.
Üzülmezin yeni jenerasyonu.
quote:
Orjinalden alıntı: Chev
Braga bundan sonra turu vermez..Geçmiş olsun..
kesinlikle emin ol ama insanlar maçtan önce umutlandırdıktan sonra yenildiğindede ya belliydi böyle olacağı falan demeleri beni çıldırtıyo ayrıca braganın 19 yaş altı oyuncularından bir arkadaşım var.edindiğim bilgiye göre maç bragaya başından beri hiç korku vermemiş.yeneceklerini tahmin ediyolarmış zaten onun yalancısıyım SİVAS BU HALLERE DÜŞECEK TAKIMMIYDI HEMEN EL ATILMALI BU İŞE
demekki bazı takımları avrupaya yollamıycan yaw.intertoto bile ağır geliyosa daha ne yapalım hayır bide bu kadar yanlış stratejilerle oynanırmı sivasa 2 tane biri biraz daha oyun kurabilen ön libero lazım.volkanın sadece 2. golü değil yediği ilk golde affedilmez ki maç zaten ilk golde bitti.bi tek abdurrahmana hayran oldum çok iyi işler yaptı ama sonlara doğru oda artık kafa olarak bitti.mehmet yıldızı bi kaç kere solda ,bi kaçkez sağda bir iki kerede ortadan kaleye girerken gördüm yaw bu nasıl yanlışlıktır balili tamamen futbolu bırakmayı düşünüyo heralde kafa olarak bitirmiş.bursadan alınan ibrahim dağaşanı kura çekip öylemi aldılar ne işe yarıyo anlamıyorum en çok ona küfrettim.geçen turuda zor geçtik zaten öyle bi takıma zorlanırsan bragaya rezil olursun tabi.
o kaleci neydi öyle bepara versen bizim için 2 gol ye desen bu kadar göstere göstere yemezdi..alıcan oduna dalacan kafa göz.