Şimdi Ara

Sivasta İş Ortağı Arıyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: j4cksp4row58

Sivas zaten eğlence şehri tam :D öğrenciler olmasa halimiz duman ama dediğin gibi birşey açmak kolay işletmek zor kim gelse kanka olacan güler yüzlü olacan ben iyi maaşla çalışıyosan devam et riske gerek yok ama illa risk alacam diyorsan sen bilirsin mesela bir playstation salonu vardı kongrenin arkasında ondan sonra bir çoğaldı anlatamam sen daha iyi bilirsin ama ne kadar açsalarda playstation işliyo belki bir fikir olabilir bu tutma meselesi farklı bir şey inşallah açarsan bizde gelir bakarız çayını içeriz

27 yıldır burda yaşıyorum buranın neresi eğlenceli yahu bir ara tinerci getirmişlerdi buraya kamyonla onlar bile buranın sıkıcılığı ve rutinliğine daha fazla dayanamayıp kaçıp gittiler Sivas'ta hareket yok hayat yok saat 8 olunca hayat duruyor burda. Eğlence sektörü olsa keşke daha fazla ama burda sinema ve bowling bile pek fazla tutmuyor.

• Çok az yatırımla gerçekleşecek bir iş daha PARLAK ELOKSAL ALÜMİNYUM BORUDAN ÇAMAŞIR KURUTUCU ASKI yapacaksınız..Temiz ve sağlam olacak..Kalın boru olacak..Üç günde kopmayacak...Demir boru çamaşır askıları Model ve kalitesine göre 25 - 85 Lira arası Alüminyum olanlar ise 60 - 180 Lira arası.Satış fiyatları var..GAZELLE ÜRÜNLERİNİ İNCELEYİN. ÇOK KALİTELİ..Bu işi Sivas ta yapmak zor değil.Orada elektrik ucuz. Maaşlar ucuz, sanayide bir sürü boş kiralık dükkan ucuz..Alüminyum boru her yerde aynı fiyat..Sadece nakliye parası var..Eloksal alüminyum boru alımlarınızı adrese teslim şartı koyarsanız imalatçı adrese gönderir daha ucuza gelir..KÖŞELERDEKİ kalın PLASTİK EKLEM YERLERİNİ GİZLEYEN PARÇALAR ise Plastik enjeksiyon makinalarında basılıyor.Piyasada hazır mevcut..Hazır alma şansınız her zaman var.Plastik değil ABS olanları çok daha sağlam..Bilgisyar kasalları , ütü kulpları, elektrikli süpürgelerin gövdeleri hep ABS den üretilir.. AKLIMDAKİ BİR KONU..120 CM ENİNDE KARE ŞEKLİNDE 180 CM YÜKSEKLİKTE açılıp kapanır çamaşır askısı sağlam kaliteli yapan kimse yok..İnce tel gibi borudan uyduruk yapıp 85 Lira fiyat koyuyorlar..Oysa evlerde yer işgal etmiyor.Ve + şeklinde kapandımı düz oluyor..Dolap arkalarına koyuluyor..Ve yatay değil dikey...Çok güzel modelleri yurt dışında var..Bizde uyduruk yapanlar var. Kaliteli yapan yok..Sağlam taş gibi eti kalın alüminyum borudan (serçe parmağı kalınlığında) yapılsa çok satılır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 11 Ocak 2012; 11:59:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shattered Glass

quote:

Orijinalden alıntı: j4cksp4row58

Sivas zaten eğlence şehri tam :D öğrenciler olmasa halimiz duman ama dediğin gibi birşey açmak kolay işletmek zor kim gelse kanka olacan güler yüzlü olacan ben iyi maaşla çalışıyosan devam et riske gerek yok ama illa risk alacam diyorsan sen bilirsin mesela bir playstation salonu vardı kongrenin arkasında ondan sonra bir çoğaldı anlatamam sen daha iyi bilirsin ama ne kadar açsalarda playstation işliyo belki bir fikir olabilir bu tutma meselesi farklı bir şey inşallah açarsan bizde gelir bakarız çayını içeriz

27 yıldır burda yaşıyorum buranın neresi eğlenceli yahu bir ara tinerci getirmişlerdi buraya kamyonla onlar bile buranın sıkıcılığı ve rutinliğine daha fazla dayanamayıp kaçıp gittiler Sivas'ta hareket yok hayat yok saat 8 olunca hayat duruyor burda. Eğlence sektörü olsa keşke daha fazla ama burda sinema ve bowling bile pek fazla tutmuyor.

Bir hikaye vardır anlatıyım :) bir aile varmış işte şehir şehir gezip ticaret yapmak için yer arıyorlarmış işte gezerken kayseriye gelmişler oğluna para vermiş git bununla hem bizim için hemde eşşek için bir şeyler al demiş çocuk gitmiş bakkala adam bunlara karpuz vermiş içini siz dışını eşşek yesin demiş babası demiş burda ekmek yok sonra sivasa gelmişler bakmışar millet it döğüştürüyo eğlence bol kimse çalışmıyo sanırım bu aile darendeliler ve şu an çok zenginler benim demek istediğim burda eğlence sektöründe iş var her ne kadar eğlence az olsada heryer internet kafe, playstation salonu, bir sürü nargileci filan sinema filan klas var polat var şimdi adı ne oldu bilmiyorum klas vasat zaten bowlingede hiç gitmedim yani ihtiyaç duymadım Sivas yaşanılacka şehir değil :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.