Şimdi Ara

Sivasta İş Ortağı Arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar sivasta eğlence,hizmet vb alanlar üzerine ortak arıyorum yada işi olan birine sermaye olarak ortak olabilirim.Şuan iyi bir maaşla çalışıyorum ama kendi işim olsun ve hizmet ,eğlence sektöründe çalışmak istiyorum düşünen varsa fikri vs görüşelim

• Sivas zaten eğlence şehri tam :D öğrenciler olmasa halimiz duman ama dediğin gibi birşey açmak kolay işletmek zor kim gelse kanka olacan güler yüzlü olacan ben iyi maaşla çalışıyosan devam et riske gerek yok ama illa risk alacam diyorsan sen bilirsin mesela bir playstation salonu vardı kongrenin arkasında ondan sonra bir çoğaldı anlatamam sen daha iyi bilirsin ama ne kadar açsalarda playstation işliyo belki bir fikir olabilir bu tutma meselesi farklı bir şey inşallah açarsan bizde gelir bakarız çayını içeriz
  • ben kamuda çalışıyorum işime devam edicem ortak eşim olucak, sivasa yeni geldim paintball düşünüyodum ama burda varmış ,playstation bu saatten sonra fazla gitmez bana.guitar hero salonuda varmış.
    ticareti hizmeti seviyorum gecelerimi haftasonlarımı bile verebilirim.
    maddi sıkıntıları olan girişimci arkadaşlara destek olurum hemde diye düşündüm.
    Birşeyler düşünüyorum bakalım zaman neleri gösterir.Eğer faaliyete geçirdiğimiz bi plan olursa mutlaka çaya davet ederim seni :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bidakikalütfenya

ben kamuda çalışıyorum işime devam edicem ortak eşim olucak, sivasa yeni geldim paintball düşünüyodum ama burda varmış ,playstation bu saatten sonra fazla gitmez bana.guitar hero salonuda varmış.
    ticareti hizmeti seviyorum gecelerimi haftasonlarımı bile verebilirim.
    maddi sıkıntıları olan girişimci arkadaşlara destek olurum hemde diye düşündüm.
    Birşeyler düşünüyorum bakalım zaman neleri gösterir.Eğer faaliyete geçirdiğimiz bi plan olursa mutlaka çaya davet ederim seni :)
    istanbulda düşünürsen konuşalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dix1

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim teklifin için ilgilenebileceğim emek verebileceğim bir yer olsun istiyorum bu yüzden bulunduğum şehirde olucak .
  • quote:

hocam ne işle uğraşıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: konyahooligans

quote:

Alıntıları Göster
    İnşallah açarsan tabiki uğrarım ama gitar hero ben görmedim belki ilgilenmediğimdendir
  • quote:

quote:

tekstil ve güvenlik sektörümüz var aile şirketi beli bir bütçe ile gıda-eğlence sektörlerinden birine giricem.
  • quote:

quote:

quote:

tekstil ve güvenlik sektörümüz var aile şirketi beli bir bütçe ile gıda-eğlence sektörlerinden birine giricem.

Alıntıları Göster
    SİVAS ta gerçek saf ve doğal kaya tuzu çok bol. Toptan alıp 500 gr. naylon poşetlere vakumlayıp satışa sun. Marka tescili yaptır...SİVAS TUZ de....Billur tuz, selena, cihan tuz..V.s. gibi..SİVASTA tuz gerçek kaya tuzu ve tuzlalalrdan gelen saf tuz...satışa sunarken içine hiç bir kimyasal madda , koymayacaksın..SAF olarak satışa sunulacak..Çok büyük pazar kaparsın. Çünkü piyasada saf tuz satan yok. hepsine nem alıcı kimyasal maddeler katılıyor, içlerinde var..marketlerde raflarda aylarca bile dursa topaklanmıyorlr..Tuzla birlikte zehir alıyoruz..Biraz nakit sermaye, .Bir küçük sanayide kiralık dükkan birde poşetleme makinası.Lazzım. ..Bursada çok...sahibinden comda satılık çok...30 ton tuz alıp bir küçük elektrikli makinada öğütüp sofra tuzu yapacaksın. 2 kg , 1 kg, 500 gr olarak paketle. Sat...Sivastaki marketlere ver, yeter..İş büyürse. BİM, MİGROS, KİLER, UYUM MARKET, 101 MARKET.. Bunların satın alma müdürleri ile görüş..Tuz akmaz kokmaz modeli düşmez modası geçmez..Bütün mesele sattığın malın parasını zamanında alabilmek...Dikkat etmek lazım.. Sivasta lahana çok bol yetişir kaliteli ve güzel turşu yap, tenekele , pet kavanozlara koy, zincir marketlere sat gitsin.Toptan kilosu 15 kuruşluk lahana tuzlu su ile şişirilip içine sirke, limon, sarımsak koyulup turşu oldumu toptan kilosu 1 lira ya perakende bizlere 2,5 liraya satılıyor...Buda karlı bir iş. Önce güzel bir marka tescili yapacaksın..berrak turşu..v.s. gibi...ÇALIŞACAK ADAM BOL 700 LİRAYA BİR AY ÇALIŞACAK İNSAN ÇOK..Elektrik ucuz, ücretler ucuz, kiralar beleşten azıcık pahalı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 16 Kasım 2011; 8:51:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

SİVAS ta gerçek saf ve doğal kaya tuzu çok bol. Toptan alıp 500 gr. naylon poşetlere vakumlayıp satışa sun. Marka tescili yaptır...SİVAS TUZ de....Billur tuz, selena, cihan tuz..V.s. gibi..SİVASTA tuz gerçek kaya tuzu ve tuzlalalrdan gelen saf tuz...satışa sunarken içine hiç bir kimyasal madda , koymayacaksın..SAF olarak satışa sunulacak..Çok büyük pazar kaparsın. Çünkü piyasada saf tuz satan yok. hepsine nem alıcı kimyasal maddeler katılıyor, içlerinde var..marketlerde raflarda aylarca bile dursa topaklanmıyorlr..Tuzla birlikte zehir alıyoruz..Biraz nakit sermaye, .Bir küçük sanayide kiralık dükkan birde poşetleme makinası.Lazzım. ..Bursada çok...sahibinden comda satılık çok...30 ton tuz alıp bir küçük elektrikli makinada öğütüp sofra tuzu yapacaksın. 2 kg , 1 kg, 500 gr olarak paketle. Sat...Sivastaki marketlere ver, yeter..İş büyürse. BİM, MİGROS, KİLER, UYUM MARKET, 101 MARKET.. Bunların satın alma müdürleri ile görüş..Tuz akmaz kokmaz modeli düşmez modası geçmez..Bütün mesele sattığın malın parasını zamanında alabilmek...Dikkat etmek lazım.. Sivasta lahana çok bol yetişir kaliteli ve güzel turşu yap, tenekele , pet kavanozlara koy, zincir marketlere sat gitsin.Toptan kilosu 15 kuruşluk lahana tuzlu su ile şişirilip içine sirke, limon, sarımsak koyulup turşu oldumu toptan kilosu 1 lira ya perakende bizlere 2,5 liraya satılıyor...Buda karlı bir iş. Önce güzel bir marka tescili yapacaksın..berrak turşu..v.s. gibi...ÇALIŞACAK ADAM BOL 700 LİRAYA BİR AY ÇALIŞACAK İNSAN ÇOK..Elektrik ucuz, ücretler ucuz, kiralar beleşten azıcık pahalı..

<kulağa hoş geliyor ama biraz ilgi alanımın dışında kalıyor tuzun çıkarılması sofra tuzu haline getirilmesi vs. beni cezbetmedi ama gerçekten kazanç getirecek bi fikir.şuan çalışmıyo olsam düşünebilirdim.bana hemde bir nevi hobi gibi emek verebileceğim hizmet sektörü olsun istiyorum ,imalat düşünmüyorum ,fikriniz için çok teşekkür ederim

• GÜNCEL
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: bidakikalütfenya

güncel
    pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalmutu

pm attım

Alıntıları Göster
    böbrek.avi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

böbrek.avi

Alıntıları Göster
    Buna yokmu dediniz..Alın başka iş..Toptan gidip KIRIK PİRİNÇ SATIN ALACAKSINIZ..ufalanmış taneleri kırık pirinç.. Bunları yıkayıp kurutup kuru kahvecilerin kullandıkları küçük elektrikli ddeğirmenden geçireceksiniz. Paketleyip satacaksınız.Önce bir küçük ticari işletme kurulup marka tescili yapılacak..Gıda üretim, ambalajı,i için ruhsat alınacak..AZICIK PAMUK ELLER CEBE GİDECEK BELEŞ VERMEZLER..Güzel bir karton kutu ve güzel bir bebek resmi , altında sizin firmaı adresi içinde hiç bir yabancı maddae olmadığı ve saf saf gerçek pirinç unu olduğu , bebekler için çok çok besleyici olduğu bütün ev tatlılarında çekinmeden kullanılacak temizlikte olduğunu süslü cümlelerle yazacaksınız.. Ufak ufak marketlere dağıtıp çeklerini toplayacaksınız.. 1 KG kırık pirinç = 10 paket pirinç unu..Marketlerde ikisininde ayrı ayrı fiyatlarına bakın....UZUN VADELİ MAL SATARSANIZ KESİN BATARSINIZ...AZ VE TEMİZ SATIŞ YAPILACAK..Paralar geri döndümü yeni parti hazırlanıp piyasaya verilecek..BOYUNDAN BÜYÜK BORÇLANMA YAPILMAYACAK..ALÇAKLARDAN UÇULACAK.....Saygılarımla.. KÜÇÜK ŞEHİRLERDE BU DÜZENİ KURMAK DAHA UCUZ, BASİT VE AZ MASARAFLI..ELEKTRİK UCUZ, ADAM UCUZ, KİRALAR UCUZ..İstanbulda bu düzeni kurmak fermana mahsus..İlk yatırım masrafı çok çok fazla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 17 Kasım 2011; 19:06:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Buna yokmu dediniz..Alın başka iş..Toptan gidip KIRIK PİRİNÇ SATIN ALACAKSINIZ..ufalanmış taneleri kırık pirinç.. Bunları yıkayıp kurutup kuru kahvecilerin kullandıkları küçük elektrikli ddeğirmenden geçireceksiniz. Paketleyip satacaksınız.Önce bir küçük ticari işletme kurulup marka tescili yapılacak..Gıda üretim, ambalajı,i için ruhsat alınacak..AZICIK PAMUK ELLER CEBE GİDECEK BELEŞ VERMEZLER..Güzel bir karton kutu ve güzel bir bebek resmi , altında sizin firmaı adresi içinde hiç bir yabancı maddae olmadığı ve saf saf gerçek pirinç unu olduğu , bebekler için çok çok besleyici olduğu bütün ev tatlılarında çekinmeden kullanılacak temizlikte olduğunu süslü cümlelerle yazacaksınız.. Ufak ufak marketlere dağıtıp çeklerini toplayacaksınız.. 1 KG kırık pirinç = 10 paket pirinç unu..Marketlerde ikisininde ayrı ayrı fiyatlarına bakın....UZUN VADELİ MAL SATARSANIZ KESİN BATARSINIZ...AZ VE TEMİZ SATIŞ YAPILACAK..Paralar geri döndümü yeni parti hazırlanıp piyasaya verilecek..BOYUNDAN BÜYÜK BORÇLANMA YAPILMAYACAK..ALÇAKLARDAN UÇULACAK.....Saygılarımla.. KÜÇÜK ŞEHİRLERDE BU DÜZENİ KURMAK DAHA UCUZ, BASİT VE AZ MASARAFLI..ELEKTRİK UCUZ, ADAM UCUZ, KİRALAR UCUZ..İstanbulda bu düzeni kurmak fermana mahsus..İlk yatırım masrafı çok çok fazla..

Alıntıları Göster
    Taşkafa fikirlerin çok güzel ama ben tam anlamıyla kar için girmiyorum bu işin içine fikirlerinle kesinlikle her koşulda karnımı doyururum ama benim gelirim var ben evde dizi izlemek vs istemiyorum ilgilebileceğim emek vereceğim severek yapacağım bi iş kurmak istiyorum. hiç elektrikle ilgili eğitim almadım ama 2 sene evimde led tabela imal edip Türkiyenin bir çok yerine gönderdim çerçevesine kadar evimde ben yaptım.yani elektroniği teknolojiyi çok ama çok seviyorum bunun üzerine bir çok iş yapıp kendimi geliştirebilirm. Ama gıda sektörü hiç ilgi alanıma girmiyor bana kazançtan başka bişey sağlamaz.
    Beni heyecanlandırsın istiyorum biraz umarım ifade edebilmişimdir kendimi.

• güncel
  • güncel
  • SİVASTA İŞ YAPMAK İSTEYEN YOKMU YA
  • selam görüşelim
    tel 05307897758
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.