Şimdi Ara

Sıvı conta uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
14.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende proton persona 1,6 otomatik vites araç var ,geçen hafta şanzımanın yağı değişti filtre ile beraber ve açan servis kartere würth ün beyaz silokununu kullandı ısıya dayanıklı fakat karterden yağ kaçırıyorki birde servis olması gerekenden fazla yağ koydu sanırım hot ve cold diye iki çizgi var ki sanırım bunlar limitler seviye holt un baya üstünde bu da kapaktan dahi yağ atmasına neden oluyor .

bundan dolayı bende tekrar kartieri açıp yağı alıp,kartere sista sıvı conta kullanacam ( kırmızı 300 derece ye dayanıklı) bu sıvı conta kullanmanın püf noktaları varmıdır var ise nedir.dışa doğru mu süreyim ki kapak sıkışınca yayılan conta iç kısma gitmesin ve tekrar yağı eklemek için ne kadar sürew beklemeliyim, gerçi tamirciler yapıştırdıktan kısa süre sonra ekliyorlar ama işi kendim yapacağım için ben bekliyim diyorum

teşekkürler

• Dostum gördüğümü söylüyorum kara düzen döküyor, parmağıyla bir güzel dağıtıyor ve kapatıyor ustalar. Sürme konusunda dediğin mantıklı ama içeri gitmesini istemiyorsan hemen hemen aynı kalınlıkta bir örnekte deneme yap ne boşluk kalsın ne de fazlalık
  • Kapağın iç tarafına gelecek şekilde tüpü tutup sürebilirsin.Sonra parmağınla biraz yay ve kapat.Dışına sürmene gerek yok.
  • Beyler bu sıvı conta plastik, bakalit gibi yüzeylerde uygulanabiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıvı Soğutmada Oto Radyatör
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.