< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 19 Temmuz 2022; 19:23:19 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 19 Temmuz 2022; 19:23:19 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hocam ben de bu tarz bir server kasası bakıyorum da nereden temin ettiniz acaba? Sorunuza gelirsek, ecnebiler bu setuplara push-pull diyerek olayı havalı hale getiriyorlar, bence siz de öyle yapın. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 19 Temmuz 2022; 19:31:1 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tam aradığım tarz bir şey de 4k lira da çokmuş Fanları aynı kontrolcüye bağlayıp sabit hızda döndürme imkanınız varsa öyle daha iyi olur aslında, diğer türlü kardan çok zarar mı getirir onu hwmonitor ile stress testi yapıp duruma kendiniz karar vermeniz lazım |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
15dk test sonucu. sanıyorum iş görecek gibi. |
Aida64'ün stres testi için 84 derece bence fazla hocam. Prime95 small fft'de 85-90 dereceyi geçmeyecek şekilde ayarlanınca genelde 1080p gaming sırasında 55-60 derecelerde kalıyor işlemci. |