Şimdi Ara

sıvı soğutma problemi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şimdi ne alaka diyeceksiniz belkide ama kasayı değiştim ve genel sıcaklık 5 derece düştü, extreme seviyelere ulaşan yük altındaki sıcaklık ise çok daha stabil :):):):) bu arada CMStacker'dan Haf 932'ye geçtim :)
  • illaki herşeyin 2-3 derece etkisi oldugu gibi yeni kasanın da sana getirisi olmuş..bu kaçınılmaz..her parcanın sistem üzerinde direk etkisi olduğu bir gerçek..kasa da dahil..

demek sistemin hava sirkülasyonu istiyormus:) 3x23 lük fan az değil:) birde max cfm alıcaksın onları bi 5 derece daha düşer genel sıcaklık:)

güzel kasa hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiktuk -- 15 Temmuz 2010; 17:04:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

illaki herşeyin 2-3 derece etkisi oldugu gibi yeni kasanın da sana getirisi olmuş..bu kaçınılmaz..her parcanın sistem üzerinde direk etkisi olduğu bir gerçek..kasa da dahil..

demek sistemin hava sirkülasyonu istiyormus:) 3x23 lük fan az değil:) birde max cfm alıcaksın onları bi 5 derece daha düşer genel sıcaklık:)

güzel kasa hayırlı olsun...

Kasa değiştirmek istemeyen birisi için ilginç bir yorum
  • niye değiştireyim ki?

ayrıca 350 tl verip haf932 alsam da ,700 tl verip corsair 800d alsam da sıcaklıgın pek değişeceğini zannetmiyorum...benim su an sahip olduğum sıcaklık zaten tabanda...kaliteli su sogutma almanın extra artısı,süper bir kasaya gerek kalmıyor...

bu konuda bildiğin birşey var ise,ne yaparsam ,nasıl bir değişiklik yaparsam bana getirisi ne olur yazabılırsen sevinirim..ha bu aradasıcaklıklarım imzamda yazıyor..öyle birşey söyle ki bu sıcaklıklar daha da düşsün..

ha bu arada unutmadan diğer donanım sıcaklıklarını da vereyım belkı faydası olur sana..

yük altında ki sıcaklıklar...

ramler 32-35

kuzey köprüsü 43-46

vrm ler 57-62

hdd ler ılınmıyor bile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiktuk -- 15 Temmuz 2010; 23:32:05 >
  • Görsellik dostum ,yan kapağı kapttığında hiç rahatsız etmiyomu seni o sıvı soğutmayı görememek veya gösterememek
    bu arada biraz şaka niyetli yazmıştım yorumu
  • ha anladım..yok bende gercekten sordum ..:)

şu kasayı al ısıların 3-5 derece daha duser dıyebılecegın kasa varsa bakmak ısterım ...amac en düşük ısı sonucta..

görsellıgı düşünmedım hıc en basından beri:)zaten kasa da yanımda değil...bakmka ısteyen olursa acarım kapagı baksın:)hehe
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.