Şimdi Ara

Sıvı soğutma sistemi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    öncelikle konuyla ilgili bi geçmişi veya iyi bi bilgisi olan arkadaşların ilgilenmelerini isterim yanlış anlaşlmasın iyi bir sistem olmasını istiyorum

sistemim şöyle;
    #GIGABYTE 870A-UD3 (USB3 SATA3) anakart resmi yukarıda
    #Powercolor radeon hd 4850 1 gb 256 bit-- ekran kartı resmi yukarıdadır
    #AMD phenom x4 3.20 ghz-- işlemci resmi ve fanı yukarıdadır
    #500w PSU
    #KINGSTON 4GB 1333 mhz DDR3 tek modül
    #1tb harddisk

Bu sisteme uygun fiyatlı, güzel sonuçlar alabileceğim sıvı soğutma sistemi almayı düşünüyorum...

---------------------------------unuttuğum bişi varsa sorun--------------------çok teşekkür ederim-----------------------
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bütçe belirtmeden öneri yapamayız ikinci el ucuz parçalarla 150 liralık bir sistem kurulabileceği gibi 500-1000tl'ye de temel olarak aynı işi yapan sistem kurulabilir. Gümrük kotası 75€'ya indiği için yurtdışında parça getirtmek te zor. Bütçen 200 lira falansa sıvı soğutma yerine kaliteli bi cpu soğutucusu(thermalright revc) almanı ve elindeki 4850'yi satıp(fazla güç çeken ve ısınan bir karttır) 6850 gibi bir kart almanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 2 Eylül 2011; 0:47:14 >
  • bütçem en fazla 150 çok zorlarsam 200 olur ama 150 ye kapatırsam bu işi çok iyi olur...bu konuyla ilgili cahilliğime verin; soğutucuyu ekran kartına ,işlemci ,Chipset e takıcam bu ekran kartında fan kullanmakmı daha mantıklı su soğutmamı + 6850 256 bit olanı bulabilirmiyim fiyatı nekadardır

ben memnunum ekran kartımdan bi yamuğunu görmedm 10 numara kasmadan oynuyom tüm oyunları
    bide ısınmasının ve fazla güç çekmesi negibi sıkıntılara yol açar...
    İLGİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: saykuts

bütçem en fazla 150 çok zorlarsam 200 olur ama 150 ye kapatırsam bu işi çok iyi olur...bu konuyla ilgili cahilliğime verin; soğutucuyu ekran kartına ,işlemci ,Chipset e takıcam bu ekran kartında fan kullanmakmı daha mantıklı su soğutmamı + 6850 256 bit olanı bulabilirmiyim fiyatı nekadardır

ben memnunum ekran kartımdan bi yamuğunu görmedm 10 numara kasmadan oynuyom tüm oyunları

tahmin ettiğim gibi eğer hobi olarak sıvı soğutma yapmayacaksan senin için yanlış bir seçim. Sana tavsiyem sıcaklık sorunun var veya oc yapmak istiyorsan teknobiyotikten thermalright ultra 120 extreme rev c al sıvı soğıtmayla aynı performası zahmetsiz bir şekilde alırsın 100 lira idi sanırım. Birde fan alırsın yanına olur biter. Ekran kartından memnunsan problem yok ekstra ısı üretmesi(6000 serisine göre) hem kasa içi sıcaklığını arttırır hem de daha fazla elektrik parası ödemene neden olur. 6850'ler 300 lira civarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

bütçem en fazla 150 çok zorlarsam 200 olur ama 150 ye kapatırsam bu işi çok iyi olur...bu konuyla ilgili cahilliğime verin; soğutucuyu ekran kartına ,işlemci ,Chipset e takıcam bu ekran kartında fan kullanmakmı daha mantıklı su soğutmamı + 6850 256 bit olanı bulabilirmiyim fiyatı nekadardır

tahmin ettiğim gibi eğer hobi olarak sıvı soğutma yapmayacaksan senin için yanlış bir seçim. Sana tavsiyem sıcaklık sorunun var veya oc yapmak istiyorsan teknobiyotikten thermalright ultra 120 extreme rev c al sıvı soğıtmayla aynı performası zahmetsiz bir şekilde alırsın 100 lira idi sanırım. Birde fan alırsın yanına olur biter. Ekran kartından memnunsan problem yok ekstra ısı üretmesi(6000 serisine göre) hem kasa içi sıcaklığını arttırır hem de daha fazla elektrik parası ödemene neden olur. 6850'ler 300 lira civarı.

Benim aslında ısınma sorunum var hobi deyil özellikle ekran kartında bu yüzden bu sistemi istiyorum eyer senin 100 tl ye işini görür dediğin alet gerçekten işimi görüp ekran kartımdaki ısınma sorununu ortadan kaliteli bir şekilde kaldıracakbişeymi ??
    TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

Benim aslında ısınma sorunum var hobi deyil özellikle ekran kartında bu yüzden bu sistemi istiyorum eyer senin 100 tl ye işini görür dediğin alet gerçekten işimi görüp ekran kartımdaki ısınma sorununu ortadan kaliteli bir şekilde kaldıracakbişeymi ??
    TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM

ben kullanıyorum son derece memnunum işlemciyi 4ghz'de kullanıyorum(x4 965 3.4ghz) 50 dereceyi geçmiyor yük altında. Ekran kartı ısısını düşürmez cpu soğutucu. Ekran kartı ısıdan reset atmadığı sürece sorun yok bence ya da dediğim gibi 6850 gibi bir kart al elindekini satıp.

• teşekkür ederim ilgin için saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Isıtma/Soğutma Sistemi Tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 50pho50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saykuts -- 7 Eylül 2011; 15:09:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.