Şimdi Ara

SIVI SOĞUTMA TARTIŞMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ana kart p6t deluxse v2
    işlemci 1366 950

sistem için su soğutma alacam nereden alabılırım bırde hangi markaları onerirsiniz

SOGUTMA İÇÇİN 3 FANLI 360 MM RADYATÖR YETERLİ GELİRMİ

İŞLEMCİ MOSFETLER KUZEY KÖPRÜSÜ EKRAN KARTI GÜNEY KÖPRÜSÜ RADYATÖR VE PONPA SIVI AKIŞI VU ŞEKİLDE OLACAK RANDUMAN VERİRMİ
    ANAKARTI AYRI EKRAN KARTINI AYRIMI SOĞUTMA YAPSAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dujxx -- 21 Mart 2011; 16:47:05 >

• http://forum.donanimhaber.com/forumid_378/tt.htm

vay herkes aynı adresi gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mckhan -- 21 Mart 2011; 17:04:01 >
  • (((No way+Mckhan X3 ))) ayni seyi dusunduk,seninle kalbimiz paralel galiba,

bu arada hep yardim istemek olmaz forumda ne var ne yok arastirin,armut pis agzima dus olmaz,tembellik forumda cogaldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudretx -- 21 Mart 2011; 17:07:17 >
  • lol cevaplar güzel olmuş:)

@dujxx

ilk olarak şunu söyleyeyim çünkü çok kişi geliyor böyle sistemin her santimini sıvı ile soğutayım diye düşünen..bu bahsettiğin şekilde ekran kartı,işlemci ve anakart için minimum 1000tl yi gözden cıkarman lazım ve kalite-performans istiyorsan parçaları da yurtdısından alman gerek..bu şartı kabul ediyorsan araştırmaya devam bu şart sana uymuyorsa hava sogutma devam..
  • hocam ben butceyı ayarladım ozel kasa bıle cızdım yapıyorum sıvı sogutma için butcem 1500 uzun sure kullanırım turkıyede satan yer bulamadım netten baktım yurt dısıda hangı şirketlere guvenıp alacagımı bılmıyorum gümrükte takılmaması için 100 dolar altımı fatura kestırmelıyım
    quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

lol cevaplar güzel olmuş:)

@dujxx

ilk olarak şunu söyleyeyim çünkü çok kişi geliyor böyle sistemin her santimini sıvı ile soğutayım diye düşünen..bu bahsettiğin şekilde ekran kartı,işlemci ve anakart için minimum 1000tl yi gözden cıkarman lazım ve kalite-performans istiyorsan parçaları da yurtdısından alman gerek..bu şartı kabul ediyorsan araştırmaya devam bu şart sana uymuyorsa hava sogutma devam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dujxx -- 25 Mart 2011; 9:26:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıvı soğutma parçaları
    3 yıl önce açıldı
    Sıvı Soğutma Dükkanı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • e iyi o zaman bütce acısından sorun yok..

evet türkiye de parca yok yurtdısından getırtmen şart..şahsen kullandıgım 2 site mevcut..son derece güvenilir ve sorunsuzlar..

www.sidewindercomputers.com (amerika)
    www.aquatuning.de (almanya)

başka sitelerde var tabı ama benım kullanıp sorun yasmadıgım sıteler bunlar.

gümrükte sorun yasamamak için siparişinin 150€ yu gecmemesı gerek..

• TŞK EV ADRESİNE TESLİM EDIYORLARMI HOCAM KARGO UCRETI NE OLUYOR ORTALAMA
  • evet kargon evine kadar kapıya kadar gelıyor..amerika için ortalam kargo masrafı 40$ almanya için 50€(ups)
  • 150 $ dan fazla olup gumruge takılırp vergı sıterlerse yıne evemı yolluyorlar yoksa bızım mı gıdıp almamız gerek
  • incelemeye aldıklarında sen gidip, gümrüğe tabi ise ödemesini yapıp alıyorsun, değilse sana yine gümrükte teslim ediyorlar.
  • üstadlar burda gerekli
    açıklamayıda yapmışlar zaten
  • ben yarın sıparış verem hemen:):)nasıl olacak dıye merak edıyorum tum sısteme 360 lık tek radyatör yeterli gelirmi arkadaşlar
  • CPU bloğu, hazne, radyatör, pompa gibi şeyleri fireballdan alabilirsin orda var EK bide swiftech. Bi ara görüş istersen. Bir de şunu eklemek isterim, eğer yalnızca cpu soğutmayacaksan yani komplike bir su soğutma sistemin varsa MCP355 + XSPC yada EK top daha iyi performans verir. Kafa basıncı çok daha fazla MCP355'in.

www.firebal.net

EDIT: Radyatör yok sanırım şuan bişey çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 30 Mart 2011; 17:25:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dujxx
    ben yarın sıparış verem hemen:):)nasıl olacak dıye merak edıyorum tum sısteme 360 lık tek radyatör yeterli gelirmi arkadaşlar

Suyu hızlı dolaştıracak bir pompan yoksa rad. + cpu rad.+ gpu şeklinde yapmak bence daha mantıklı.240+120 rad. daha performanslı olur diye düşünüyorum. Cpu'nun ısıttığı suyu gpu'ya basmak bence mantıklı değil.
  • bızım ulkede malzemeler olmadıgı ıcın yurt dısından urunlerı ıı secmek lazım sonra degıstırme olanagı yok . onun ıcın cok ıı arastırıyorum . bırde cok ıı bı ponpa lazım ıkı radyator de su olacak ponpa hızlı basması lazım suyu . bu iş kafamı karıstırıyor
  • Arkadaşlar önermiş pompa mcp355 olacak başka bakmana gerek yok. Kaç parti halinde getireceksin onu merak ediyorum. Pompa+cpu blok150€ tutar bu 1. Gpu blok+hazne+hortum+150€ tutar bu 2. Rad.+sıvı+rakorlar 150€ tutar bu 3. Mosfet kuzey köprüsü falanda soğutacaksan fanlarla birlikte 4 parti halinde gelir en az. 50$ kargo ücreti olsa 200$ sadece kargo ücreti tutar. Bayağı zahmetli yurtdışından sıvı soğutma parçaları almak. Şöyle shopto gibi bi site olsa ptt ile gönderse 5€'ya ne güzel olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 31 Mart 2011; 21:10:17 >
  • kimya dükkanlarında daimi soğuk kalan maddeler araştırın kendiniz yapmaya çalışın birşeyler.
  • tek seferde almayı dusunuyorum mail atacam 150 $ dan fazla fatura kesmesınler dıye o sekılde gumrugede takılmaz tek hepsını dogru aldım mı sorun kalmaz falanları buradan alırım hortumları ve rekorları numaralarını dogru aldımmı tamam iş :):)

sıvı olarak antifiriz kullanmayı duşunuyorum sorun olmaz demı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dujxx -- 1 Nisan 2011; 2:10:19 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.