Şimdi Ara

Sıvı sogutma tehlıkelı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu gün hediye olarak 2 sene garantili CORSAIR HYDRO H45 elime geçti.Şimdiye kadar bilgisayarıma overclock filan yapmadım yapmayı'da düşünmüyorum yanlız işlemcim yük altında 68 derece oluyor ve intel fan cok ses çıkarıyor sormak istedigim bazı sayfalarda okudum sıvı sogutma tehlikeli diyorlar acaba bir sorun cıkarmı kullansam hortumlar'dan filan su kaçırırmı ? yardımcı olursanız çok sevinirim iyi forumlar

• 5-6 yıl problem çıkarmaz. bu da soğutucunun kalitesine bağlı. niye su kaçırsın ki problem yok sa
  • Kuru sogutmayla devam et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru bağlantı yapamazsan sızıntı riski herzaman var. uğraşıp bakım yapamayacaksan hiç bulaşma derim

• Sen yanlış yönlendirenlere bakma,o hortumları elinde oyuncak gibi sürekli oynatmadığın veya bir tarafına abanıp çekip bükmediğin sürece hiç birşey olmaz,kaldı ki dediklerimi yapsan bile kolay kolay birşey olmaz,

Elinde H45 varken sana işlemcinin stok soğutucusuyşa devaö et diyenleri inan ki anlayamadım ne amaçla dediklerini !

Açıp kullanım kitapçığına 1 dk bakarsan hatalı bağlantı yapma ihtimalin filan olacağını zaten sanmıyorum,

H45 kapalı devre bir soğutucu olduğu için zaten bakım yapma gibi bir durum yok ve olamaz o sisteme müdahale edemezsin.

Tak ve kullan,kimin ne dediğine bakma.

• tehlikeli değil, gerkesiz.3-4 bakır borulu normal soğutma ve kaliteli macunla ve güçlü kasa fanlarıyla daha etkili ve ucuz soğutma sağlayabilirsiniz sanırım.
  • Merhaba,

Öncelikle yeni H45 su soğutucunuz hayırlı olsun.

Aklınıza takılan sorulara gelecek olursa;

Corsair kapalı devre su soğutma konusunda dünyada en çok ürün satan markadır, bunun en büyük nedeni güvenilirliği, ürünlerdeki kalitesi, satış sonrası hizmeti gibi önemli etmenlere her zaman önem göstermesidir.

Elinizdeki Corsair H45 su soğutma sistemi diğer pek çok markanın aksine 2 yıl değil 5 YIL GARANTİLİDİR. Bu 5 yıllık garanti süresi ürünün kalitesini ve Corsair'in bu ürüne olan güvenini ortaya koymaktadır. Bu 5 yıllık garanti süreci Türkiye için de ayrıca geçerlidir.

Ürün ile ilgili detaylı bilgiyi aşağıdaki linkten edinebilirsiniz:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.