Şimdi Ara

sıvı soğutmayı bağlayamadım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar. lafı uzatmadan soruma geçiyorum. anakartım asus z170 pro gaming. montajı tamamladım. ancak kablolar değişik geldi. bu kabloları nereye bağlayacağım ?  sıvı soğutmayı bağlayamadım.

• sıvı soğutma pompasının kablosunu cpu fan1 e takacaksın. fan kablosunu cpu opt (fan2) ye takacaksın. yani 1 numaraya pompa motorunun kablosunu, 2 numaraya fan kablosunu takacaksın. benim bildiğim böyle sen yinede biraz daha araştırıver. (henüz takmadıysan tabi)

sıvı soğutmayı bağlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 11 Eylül 2016; 1:26:59 >
  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    Ürünü her türlü bagladim dh uzerinden yardimda aldim. Ancak ne pc ye tanitabildim nede cpu fan speed error hatasini giderebildim. Ürünü iade ettim h100i v2 aldim. Taktim tertemiz bi sekilde kullaniyorum. Thermaltake ye karsı guvenim azaldi. Tessekkuler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15mehmet15 kullanıcısına yanıt
    zaten sıvı soğutmada pc ye tanıtma falan olmaz. bakma bazı markalar bir iki program çıkarıyor sen o programları her türlü sıvı soğutma markasında kullanabilirsin.

fan eror u bilgisayar açılırken f2 veya del e basarak bios ayarlarından ayarlayabilirdin. bende cm masterliquid pro aldım. ilk taktığımda odada fırtınalar koptu sonra bios eski sürümmüş fan yok fan deviri sıfır olarak görüyordu ama odada fırtınalar kopuyordu son devirde çalışıyordu. hemen biosu güncelledim mal kendine geldi. ancak ardından açılışta fan eror verdi. tekrar biosa girdim meğerse biosta fan 600 devirin altına düşerse alarm ver diye ayarlıymış. 1 kere bile 599 olsa alarm veriyor, bende 500e çektim alt deviri.

sonra fanlar ilk haftada gırgur edip ses çıkarmaya başladı bunu çözemedim bir türlü, noctua fan taktım. ardından yine alarm verdi baktım noktualar 400-500 devirlerde dönüyor hemen alarmı 300devire indirdim bitti gitti.

yani thermaltake de suç yok gibi sanki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 11 Eylül 2016; 3:16:20 >

• cabriyo kullanıcısına yanıt
    Dediklerinin hepsini yaptım. Sogutucuyu baska pc de denemekte dahil buna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop İçin Sıvı Soğutma
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.