Şimdi Ara

Sivil hava ulaştırma işleteciligi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben 2 yıllık akdeniz üniversitesinde bu bölümü okuyacağım aklıma takılan sorular oldu bu bölümü okuyup havaalanında uçak gövde motor bakım alanında çalışabilir miyiz? bunun için herhangi bir kurs sınav vs. var mı mesela kuleci olmak için sınav oluyormuş.ayrıca gözlük kullanıyorum ama rapor almaya gittiğimde doktor hiç sormadı zaten pilot olmak gibi niyetim yok havaalanında pilot dışında göz ne kadar önemli olabilir ki sonuçta sivil hava ulaştırme işletme yani

• Uçak gövde motor bakım alanında çalışmak istiyorsanız o bölümlere yönelmelisiniz. SHUI nin teknik ile ilgisi yok.
    https://kanhavacilik.blogspot.com.tr/2017/04/havacilik-yonetimi-sivil-hava-ulastirma.html
  • Ben de seneye bu bölümü okuyacağım. Pilot olmayacağım, motor gövde bakım vb.. olmaz ama havaalanında ne gibi işler yapabilirim.?
    Uçaklara yakın olmak istiyorum. Araştırdım ama cevaplayan kimse yok. Yardımcı olabilecek var mı rica etsem?

Üstteki linkteki yazıyı okudum. İstanbul ün. AUZEF teki Önlisans'ta staj yok. Staj için Bursa'dan İstanbul'a gitmem gerekiyor sanırım. Eskişehir açık öğretimden okursam İstanbul'da staj yapma imkanım var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 26 Ağustos 2017; 17:3:32 >
  • phorever kullanıcısına yanıt
    kulede çalışma imkanın oluyo ama onunda özel kursları vs oluyo dediğim gibi onu geçtikten sonra başka bilgim yok
  • maLLym M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. En iyisi bölümü okumak. İş başvurusunda diplomasız birine göre kat kat fayda sağlar
  • phorever kullanıcısına yanıt
    aynen bölümü okumak bide ingilizceni geliştirmen lazım zaten iyiyse ingilizcen yanına ek bi dil rusça falan eklersen daha iyi olur iş imkanları vs.
  • kulede çalışmak için 4 yıllık mezun olmak gerek (
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.