Şimdi Ara

Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Bölümü mezunları konuya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meslek lisesi elektrik elektronik mezunuyum. Sınavsız geçiş ile bu bölüme geçmek istiyorum sizlere sorularım var:
    1) Tercih edilebilecek bir bölüm müdür?
    2) Bitince iş imkanları nasıldır. Okuduğum yorumlar kadarıyla belediye memur almıyormuş Kpss den ne kadar yüksek alırsan al torpil olmadan atanamıyormuşum?
    3) Ailem o bölümü okumamı istemiyor seneye girmemi istiyor tekrardan sınava okul puanımın yanmamasını istiyor ve okutacak durumumuz yok diyor eğer okulu dondurup seneye sınava girersem okul puanım yanar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel tutalım arkadaşlar

• bdndd merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MajoRkiNq

Meslek lisesi elektrik elektronik mezunuyum. Sınavsız geçiş ile bu bölüme geçmek istiyorum sizlere sorularım var:
    1) Tercih edilebilecek bir bölüm müdür?
    2) Bitince iş imkanları nasıldır. Okuduğum yorumlar kadarıyla belediye memur almıyormuş Kpss den ne kadar yüksek alırsan al torpil olmadan atanamıyormuşum?
    3) Ailem o bölümü okumamı istemiyor seneye girmemi istiyor tekrardan sınava okul puanımın yanmamasını istiyor ve okutacak durumumuz yok diyor eğer okulu dondurup seneye sınava girersem okul puanım yanar mı?

Tercihler gecti ama yinede yardimci olayım.
    1- mesleği seviyosan tercih edilebilir bi bölüm.
    2- bölümü bitirince büyükşehirde değilsen özelde iş imkanı zor. Ama Kpssden atanırsın torpil falan gerekmeden çünki merkezi alımla alıyorlar.yüksek puandan düşüğe doğru. Ağirlikli olarak Arff memuru alimi yapiyorlar.

Kendimden örnek vereyim.
    2012de baslayip 2014te bitirdim. 2014 kpssye girdim 2015 haziran atamasinda arff memuru olarak atandim. Atamada min. 69 puanla atandilar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.