Şimdi Ara

Sivilce Konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Pamuk
    Kolonya
    Dove sabun (turuncu olan)
    Bunları kullan yeter.Sivilceleri yok etmek için çok büyük çabalar sarf etmeye gerek yok.Gündüz yakti pamuğa kolonyayı dok ve yüzüne ovalayarak sür.Akşam yatarken nemlendiriciyi pamuk yardımıyla suratına sür.Sabah yüzünü dove'un turun sabunuyla yıka.Bu dediklerimi her gün uygula.

Heee bunlar diyorum ama sen sivilce çıkartacak işler yaparsan boşa çaba sarf etmiş olursun. (Çok fazla kuru yemiş yeme, yapma.,sürekli duş al)

Kolay gelsin.

• Ben sivilce için doktora gitmiştim

Bayan doktor evlenince geçer demişti bende ne diyon lan bu kadın diyordum :) tabi ozamanlar orta okuldayım sivilce kaynıyor

Şimdi evlenmedim ama anladım derman nerede
  • bendede iz kaldı 2-3 senedir şerefsiz izler aynı yerde duruyo bide bir sürü var

ben bi aralar sabahları yüzümü yıkamıyodum soğuk diye ondan olabilir sen yüzünü günde iki kere yıkamaya bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.gamer -- 20 Aralık 2010; 12:03:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoBoy26

Çıkmayacağına emin ol.
    Dudak ve burnunu çok kurutuyor bunun için hameten kullanabilirsin.
    Kullanmazsan kanar zaten ve kolay kolay durmaz.
    Kan tahlilerinde bi anormallik olursa doktor zaten tedaviyi bırakır.
    Ve bu ilaç kanından kolay kolay çıkmaz.
    Yani 6 ay kullandım bitti olmaz.
    Etkileri uzun süre devam ediyor.İlaç bitse bile burnunuz yine kuruyor.vs. vs. yani kolay kolay geri çıkmaz.

Rouccatane ve zoratanin her insan kullanamaz + yan etkisi fazla en güzeli yüzünü kükürtlü sabunla temiz tutmak ne yediğine dikkat etmek ve bol bol su içmek

• quote:

Orijinalden alıntı: JqL

quote:

Çıkmayacağına emin ol.
    Etkileri uzun süre devam ediyor.İlaç bitse bile burnunuz yine kuruyor.vs. vs. yani kolay kolay geri çıkmaz.

Rouccatane ve zoratanin her insan kullanamaz + yan etkisi fazla en güzeli yüzünü kükürtlü sabunla temiz tutmak ne yediğine dikkat etmek ve bol bol su içmek

Yan etkisi bünyeye göre değişir zaten bünyesi kaldırmayqacaksa kan tahlilerinden çıkyıor ve doktor ilacı vermiyor.
    Bu kadar basit.
    Bende dudak kuruması haricinde bi yan etkisi olmadı.
    Dolap beygiri gibi su içsende yüzünü sabundan çıkarmasanda eğer ki vücudunun yağ değerleriyle ilgili bir durumsa geçmez.
    Bu gün cilt ürünlerine ettiğim masrafla emin ol araba alırdım.

• roaccutane de hikaye arkadaşlar ben bu hapı 7 ay kullandım kullandıgımda yüzüm bebk gibi oldu şimdi biteli 6 ay oldu ilaç sivilceler yeniden çıkmaya başladı hikaye bunlar ama yinede kullanın derim ama sonuç aynı yine çıkacak bu sivilceler kaderde varsa hiç bir şekilde o kaderi degiştiremezsin zaten varsın çıksın hiç ellemeyin 3 güne kalmaz sönüyor zaten gidiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JqL

quote:

Çıkmayacağına emin ol.

Yan etkisi bünyeye göre değişir zaten bünyesi kaldırmayqacaksa kan tahlilerinden çıkyıor ve doktor ilacı vermiyor.
    Bu kadar basit.
    Bende dudak kuruması haricinde bi yan etkisi olmadı.
    Dolap beygiri gibi su içsende yüzünü sabundan çıkarmasanda eğer ki vücudunun yağ değerleriyle ilgili bir durumsa geçmez.
    Bu gün cilt ürünlerine ettiğim masrafla emin ol araba alırdım.

dogal yoldan en iyisi bi kaç sene sonra görürüm ben seni ;) çok arkadaşım var kan tahlili Rouccatane ve zoratanin için ideal çıkan birinde m*kattan kan geldi neler neler... bol bol su icip yüzünü kuru tutmak ve yediğine dikkat etmek olay budur ve kükürtlü sabun :)

• Up.
    Bende 1 ay sonra başlayacağım.Şuan mide için antibiyotikler kullanıyorum.Doktor roaccutaneyi yazarsam çok ağır olur dedi.
  • takam kafana gelir geçer onlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.