Şimdi Ara

Sivilce Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya suratımda son 2 ay içinde deli gibi sivilce çıktı da annem ve büyüklerim kafana takma bizdede çıkmıştı,yüzünü temiz tut yağlı bişey yeme diyo'lar.Ama üniversiteden tanıdığım bi abi benim 8.sınıfta çıkmıştı hala var bi cildiyeciye git dedi.Yaş 16 benim yaşıomda sivilce çıkıp kurtulan var mı ilaçsız yağlı bişey yemiyip yüzünü temiz tutarak yada krem v.s kullandıysa ismini verebilir mi?yada neler sivilce çıkmasına yol açar neler önler bi' bilgisi olan var mı?saolun.

• Pamuğu gül suyu ile ıslat sivilce çıkan yerlere sür
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc Yavru Kurt cCc

Pamuğu gül suyu ile ıslat sivilce çıkan yerlere sür
    ben de öneri bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

ben de öneri bekliyorum

Alıntıları Göster
    Geçen gün doktora gittim senin sivilceler ilerlemiş dedi roaccutane yazdı kan tahlillerine göre kaç mg olacağı belirlenecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

ben de öneri bekliyorum

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar gülsuyundan tutun zencefilli bala.Yüzküsür liralık kremlere cilt tedavilerine gittim.Hiçbiri iyi gelmiyor.Gelmedi denemediğim şey kalmadı.

En sonunda doktora gittim.
    Tetra adında bi ilaç kullandım 1 sene oda iyi gelmedi.

Daha sonra ümit hastahanesine gittim.Zoretanin adında ilaç verdi.Bildiğim kadarıyla çok güçlü bi ilaç ve vücudun yağ oranını azaltıyor.Kağıt imzaalıyarak alınan bi ilaç.

Yaklaşık 6 ay kullandım. Ve düşük dozlarda dozlarda kulladım.3 ay çok fazla bi değişim olmadı.4. ay birdenbire geçmeye başladı.5. ay nerdeyse hiç kalmadı.Ve 5. ay sonunda doktora gittiğimde 2 ay daha kullan garanti olsun son olsun dedi.şu anda sadece ufak izler kaldı.

Yerinde olsam düşünmem arkadaşlar korkulacak gibi bi yer değil cildiye.Arkadaşlarımın yanında utandığım zamanlar oluyordu sivilcelerim yüzünden.Artık eser yok.Ne kadar erken başlasanız o kadar iyi.Kalan izler için lazer ve peeling tedavileri yapıyorlar.Onlarda büyük ölçüde iyileştiriliyor.çok geç olmadan gidin.

• quote:

Orijinalden alıntı: yekilord

Geçen gün doktora gittim senin sivilceler ilerlemiş dedi roaccutane yazdı kan tahlillerine göre kaç mg olacağı belirlenecek.

Alıntıları Göster
    Of ya çok kötü bişeymiş.Eski arkadaşlarımla karşılaştığımda daha naber bile demenden 'nolmuş olm senin yüzüne böyle' diyolar.Kurtulmayı bilen bi arkadaş var mı yardım etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren

Hayırlı olsun ben 6 aydır dötümü yırtıyorum yine bir değişiklik yok hatta şuan berbat şekilde rouccatene'ye başladım 6 gün oldu bir değişiklik yok ama zaten uzun soluklu bir hap ama gidin cildiyeye öyle ergenliktir geçer falan hikaye

Rouccatane ve zoratanin bunlar hemen hemen aynı ilaçlar.
    İlk 1-2 ay çok çok bi değişim olmuyor.
    Ama 3.4. aylarda birden iyileşmeye başlıyor.
    ben sanırım 5. aydayım 2 ay daha kullanıyorum ve son buluyor.
  • quote:

Hayırlı olsun ben 6 aydır dötümü yırtıyorum yine bir değişiklik yok hatta şuan berbat şekilde rouccatene'ye başladım 6 gün oldu bir değişiklik yok ama zaten uzun soluklu bir hap ama gidin cildiyeye öyle ergenliktir geçer falan hikaye

3aya kadar pek değişme bekleme yağlanmayı geçiriyo ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

quote:

Alıntıları Göster
    Ergenlik sivilceleri zamana bıraak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janeiro -- 19 Aralık 2010; 22:46:45 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TeknoBoy26

Arkadaşlar gülsuyundan tutun zencefilli bala.Yüzküsür liralık kremlere cilt tedavilerine gittim.Hiçbiri iyi gelmiyor.Gelmedi denemediğim şey kalmadı.

En sonunda doktora gittim.
    Tetra adında bi ilaç kullandım 1 sene oda iyi gelmedi.

Daha sonra ümit hastahanesine gittim.Zoretanin adında ilaç verdi.Bildiğim kadarıyla çok güçlü bi ilaç ve vücudun yağ oranını azaltıyor.Kağıt imzaalıyarak alınan bi ilaç.

Yaklaşık 6 ay kullandım. Ve düşük dozlarda dozlarda kulladım.3 ay çok fazla bi değişim olmadı.4. ay birdenbire geçmeye başladı.5. ay nerdeyse hiç kalmadı.Ve 5. ay sonunda doktora gittiğimde 2 ay daha kullan garanti olsun son olsun dedi.şu anda sadece ufak izler kaldı.

Yerinde olsam düşünmem arkadaşlar korkulacak gibi bi yer değil cildiye.Arkadaşlarımın yanında utandığım zamanlar oluyordu sivilcelerim yüzünden.Artık eser yok.Ne kadar erken başlasanız o kadar iyi.Kalan izler için lazer ve peeling tedavileri yapıyorlar.Onlarda büyük ölçüde iyileştiriliyor.çok geç olmadan gidin.

Aynen, benim kullandığım ilaçta bu

20 mg ve 10 mg kullanıyorum

Siz sabah hangisini akşam hangisiniz uyguluyordunuz?

Kuvvetli ve tok karnına içilmesi gereken ilaçlar olduğundan 10 sabah 20 akşam içiyorum ben

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Benimde yüzümde çok sivilce vardı
    Her sabah Dove sabun ile yıkıyorum
    Pamuğu gül suyu ile ıslatıp sivilce olan yerlere sürüyorum
    Cleocin-t sürüyorum.(Kokusu çok kötü ama sivilcileri geçiriyor)

Şuan yüzümde hiç sivilce yok.

Eğer olmazsa cildiyeye git arkadaşımın yüzünün her yerinde sivilce vardı cildiyeye gitti suanda sivilceleri çok azaldı

Ekleme:Yağlı yemekler alerji yaptıgı için yaglı yemek yemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cCc Yavru Kurt cCc -- 19 Aralık 2010; 22:45:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

quote:

Alıntıları Göster
    benim bir tanıdığım roaccutune kullanmıştı,depresyon bulanık görüş falan gibi yan etkilerinden bahsetmişti.Şİmdi sivilceleri tamamen geçti ama yüzünde çizik çizik izler kaldı.Şuan neoureegna(öyle bişey) 'nın turuncu renkli bi sıvısıyla yüzümü yıkıyorum yağlanmayı önlüyo galiba.Ruhoccutane kullanıp izsiz kurtulan var mı sivilcelerden.

• quote:

Orijinalden alıntı: QWERTY KULLANIMDA

benim bir tanıdığım roaccutune kullanmıştı,depresyon bulanık görüş falan gibi yan etkilerinden bahsetmişti.Şİmdi sivilceleri tamamen geçti ama yüzünde çizik çizik izler kaldı.Şuan neoureegna(öyle bişey) 'nın turuncu renkli bi sıvısıyla yüzümü yıkıyorum yağlanmayı önlüyo galiba.Ruhoccutane kullanıp izsiz kurtulan var mı sivilcelerden.

Alıntıları Göster
    bendedde var sivilçe doktora gittim bana ergenlik onlar geçer dedi gül suyunu onerdi her sabah kalktigimda yüzümü gül suyu ile yıkıyorum ve su anda arastirmalarima göre bir bitki bbuldum oda iyi geliyormus onun sıvısındadanda gece yatarken sürüyorum bitkiyi kullanalı 1 hafta kdr oldu bayagi bi azalma oldu sivilcelerde (sıvı ile yüzümü siliyorum sadece sivilcelerin oladugu yerlerde hafif bir yanma oluyor ) su anlık onlarla idare ediyorum bakalim geçmezse bende bi uzmana basvurmayi düsünüyorum

• quote:

Aynı etkide bi ilaç yani zoretanin kullandım.
    İzler kalır arkadaşım. doğal haline bırakırsan emin ol daha çok çıkar bu yediğinle içtiğinle yıkanmanla alakalı değil.
    Çok pis 15 günde bi yıkanan insansan ondan çıkıyorsa geçer.
    Ama normal bi insansan kolay kolay geçmez.
    Dahada artar ve kalacak izlerden kötü bi yüzün olur.

Asla sivilce çıkmayan bir yüz gibi olamaz sivilceli bir yüz.Ne kullanırsan kullan.
    İz kalır ama dedim yukarıda zahmet edip okusaydın görürdün.
    Lazer tedavisi ve peeling tedavisi uygulanıyor bu ilaçlardan sonra.
    Biraz maaliyetli bi iş ama emin ol büyük ölçüde iyi geliyor.
    Ama asla sivilcesiz bir yüz gibi olmaz yüzün.

Bulanık görüş depresyon vs. vs. hatta intahar edenler var bu ilaçtan internette okudum bu yüzden kağıt imzaalayıp alıyosun.
    Bende bulanık görüş vs. hiçbişey olmadı ama biraz sinir yapıyor.sonuçta güçlü ilaçlar

• quote:

quote:

Aynı etkide bi ilaç yani zoretanin kullandım.
    İzler kalır arkadaşım. doğal haline bırakırsan emin ol daha çok çıkar bu yediğinle içtiğinle yıkanmanla alakalı değil.
    Çok pis 15 günde bi yıkanan insansan ondan çıkıyorsa geçer.
    Ama normal bi insansan kolay kolay geçmez.
    Dahada artar ve kalacak izlerden kötü bi yüzün olur.

Asla sivilce çıkmayan bir yüz gibi olamaz sivilceli bir yüz.Ne kullanırsan kullan.
    İz kalır ama dedim yukarıda zahmet edip okusaydın görürdün.
    Lazer tedavisi ve peeling tedavisi uygulanıyor bu ilaçlardan sonra.
    Biraz maaliyetli bi iş ama emin ol büyük ölçüde iyi geliyor.
    Ama asla sivilcesiz bir yüz gibi olmaz yüzün.

Bulanık görüş depresyon vs. vs. hatta intahar edenler var bu ilaçtan internette okudum bu yüzden kağıt imzaalayıp alıyosun.
    Bende bulanık görüş vs. hiçbişey olmadı ama biraz sinir yapıyor.sonuçta güçlü ilaçlar

Alıntıları Göster
    yüzüme bakılcak gibi değildi lisede. kullanmadığım şey kalmadı ama hiçbiri işe yarmadı. kimisi biraz azalttı ama akabinde daha azgın çıktılar. (roacutane ler o zaman yoktu ). hepsi üniversitede geçti bir şey kalmadı. Bir kere güneş ışığı çok iyi geliyordu veya tuzlu su , yazın sivilce kalmazdı suratımda. Alın bölgesi sivilcleri için normal kalıp sabunlar çok iyi geliyor. alın kısmında çok ise, sık sık sabunla yıkayarak bayağı azaltıyordum. yanak kısmındakiler; çikolata, yumurta, çips, fındık fıstık türevi kuruyemişler tüketinçe eskisine göre çok daha artıyordu. ama lise boyunca hiçbir zaman sıfırlanmadı. üniversitede hiç kalmadı.
    yüzüm çok yağlıdır ve çok gözenekli , evdekiler sağolsun sık sık sivilcelerimi sıkardı. iz kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 19 Aralık 2010; 23:07:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

yüzüme bakılcak gibi değildi lisede. kullanmadığım şey kalmadı ama hiçbiri işe yarmadı. kimisi biraz azalttı ama akabinde daha azgın çıktılar. (roacutane ler o zaman yoktu ). hepsi üniversitede geçti bir şey kalmadı. Bir kere güneş ışığı çok iyi geliyordu veya tuzlu su , yazın sivilce kalmazdı suratımda. Alın bölgesi sivilcleri için normal kalıp sabunlar çok iyi geliyor. alın kısmında çok ise, sık sık sabunla yıkayarak bayağı azaltıyordum. yanak kısmındakiler; çikolata, yumurta, çips, fındık fıstık türevi kuruyemişler tüketinçe eskisine göre çok daha artıyordu. ama lise boyunca hiçbir zaman sıfırlanmadı. üniversitede hiç kalmadı.
    yüzüm çok yağlıdır ve çok gözenekli , evdekiler sağolsun sık sık sivilcelerimi sıkardı. iz kalmadı.

Alıntıları Göster
    saol bilgi için ama bilemiyorum herkez farklı bişey söylüyor.Çoğu kişi ilacı bıraktıktan 1 sene sonra falan tekrar çıkıyo diyor ayrıcahttp://www.uludagsozluk.com/k/roaccutane/3/ 53.yorumda tırsıttı beni of..

• quote:

saol bilgi için ama bilemiyorum herkez farklı bişey söylüyor.Çoğu kişi ilacı bıraktıktan 1 sene sonra falan tekrar çıkıyo diyor ayrıcahttp://www.uludagsozluk.com/k/roaccutane/3/ 53.yorumda tırsıttı beni of..

Alıntıları Göster
    Çıkmayacağına emin ol.
    Dudak ve burnunu çok kurutuyor bunun için hameten kullanabilirsin.
    Kullanmazsan kanar zaten ve kolay kolay durmaz.
    Kan tahlilerinde bi anormallik olursa doktor zaten tedaviyi bırakır.
    Ve bu ilaç kanından kolay kolay çıkmaz.
    Yani 6 ay kullandım bitti olmaz.
    Etkileri uzun süre devam ediyor.İlaç bitse bile burnunuz yine kuruyor.vs. vs. yani kolay kolay geri çıkmaz.

• quote:

Çıkmayacağına emin ol.
    Dudak ve burnunu çok kurutuyor bunun için hameten kullanabilirsin.
    Kullanmazsan kanar zaten ve kolay kolay durmaz.
    Kan tahlilerinde bi anormallik olursa doktor zaten tedaviyi bırakır.
    Ve bu ilaç kanından kolay kolay çıkmaz.
    Yani 6 ay kullandım bitti olmaz.
    Etkileri uzun süre devam ediyor.İlaç bitse bile burnunuz yine kuruyor.vs. vs. yani kolay kolay geri çıkmaz.

Alıntıları Göster
    http://www.swfcabin.com/swf-files/1285450499.swf

• quote:

Orijinalden alıntı: OldCity.

Alıntıları Göster
    sivilcelerin kalkmasını istiyorsan;yukardaki arakadaşların dedğini yap + garnier'in sivilce roll-on'u var...Birden yoketmiyor ama sivilcenin etkisini azaltıyor...Tavsiye ederim!

• quote:

Orijinalden alıntı: OldCity.

Alıntıları Göster
    2 hafta önce roaccutane başladım bende. ilk 10 gün alevlenme oldu deli gibi sivilce cıktı suratımda hemde dokunulmaz cinsten. suratım nasıl yanıyordu buz basmak istiyordum o derece yani..2-3 gün önce atlattım alevlenmeyi mükemmel derecede iyileşme var o kadar söyliyeyim. iyiki başlamışım diyorum.daha 1 ay bile olmadı daha

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.