Şimdi Ara

Şeker ve sivilce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, neredeyse 15 yaşından beri sivilce sorunum var ve yaş 22 oldu hala devam ediyor. Bu zamanda bir çok kez doktora gittim ama yararı olmadı en son sivilceyle bağlantısı olduğu için şekeri kestim 6 aydır kullanmıyorum ve sivilceler de bariz azalma oldu. Kola, bisküvi, kek, tatlı vs hiç bir şey yemiyorum ama illa ki arkadaş ortamında ikram eden oluyor ne zaman tadımlık 1 tane kek yesem ertesi gün 2 tane sivilce çıkıyor. Hastaneler randevu falan vermiyor yani gidip muayene olamıyorum kaç aydır ve artık karaciğerimle ilgili bir sorunum olduğunu düşünüyorum. 2 hafta şekerli bir şey yemiyim ama 2 hafta sonunda 1 kek yiyim anında sivilce çıkıyor. ( Bizim buradaki hastaneler randevu vermiyor sadece acil hasta kabul ediyorlar yani doktora gidip test yaptıramıyorum.)

• aynı durum bende de var. bende sivilceden ziyade yağlanma yapıyor, yağlanma ile sivilce de çıkıyor. ama bende sendeki kadar kötü değil. yani çikolata kola mola yerim 1 tane çıkar belki 2 tane. ama nadir yerim zaten sevmiyorum şekerli şeyleri.

bende ayriyetten fazla uyuma (8+) ve hareketsizlik de sivilce yapıyor. yaş 21 bu arada.

• Hocam çok şekerli ve tuzlu gıdalardan uzak durmaya çalışın. Bol su için, hareket edin. Genetik olarak şeker hastalığı var mı? Kötü düşünmeyin hemen, strest yapmayın. Şekerden uzak durun hiçbir türlüsü iyi değildir. Ama bir kek bile yediğiniz zaman sivilce çıkıyorsa bir doktora görünmenizde fayda var. Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6

Hocam çok şekerli ve tuzlu gıdalardan uzak durmaya çalışın. Bol su için, hareket edin. Genetik olarak şeker hastalığı var mı? Kötü düşünmeyin hemen, strest yapmayın. Şekerden uzak durun hiçbir türlüsü iyi değildir. Ama bir kek bile yediğiniz zaman sivilce çıkıyorsa bir doktora görünmenizde fayda var. Geçmiş olsun.

Hocam en son ne zaman baklava künefe tarzı acayip şekerli bir şey yedim hatırlamıyorum. Artık öyle duruma geldim ki bi tane bisküvi bile yiyemiyorum. Şeker hastalığı ile ilgili belirtim şuanlık çok idrara çıkma var. Geceleri 3 5 defa çıkıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tortote

Hocam en son ne zaman baklava künefe tarzı acayip şekerli bir şey yedim hatırlamıyorum. Artık öyle duruma geldim ki bi tane bisküvi bile yiyemiyorum. Şeker hastalığı ile ilgili belirtim şuanlık çok idrara çıkma var. Geceleri 3 5 defa çıkıyorum.

Alıntıları Göster

Hocam bol su için, sık idrara çıkmak iyi bir şey. Vücutta ki fazla şekeri atıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6

Hocam bol su için, sık idrara çıkmak iyi bir şey. Vücutta ki fazla şekeri atıyorsunuz.

Alıntıları Göster

Hocam sık idrara çıkmak hayatı cehenneme çeviriyor. Özellikle gece tam bi kabus ,normal insan gibi çıkmayı yeğlerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.