Şimdi Ara

sivilce lekeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar suratımda sivilce ve lekesi çok sivilce için merhem veya krem tavsiye edermisiniz

• Öyle krem süreyim de geçsin işi değil bu. Sabır ve zaman lazım. Kuzenim sivilceler için çeşit çeşit doktora gitmişti. Çoğu krem verip yolladı. Sivilceler, lekeler geçti ama geri geldi. Şimdi farklı bir doktorda 1 senedir tedavi görüyor ve yüzünde sivilceden eser kalmadı. Ama kontroldür vsdir için hala gidiyor. Eski haliyele dağlar kadar fark var. Cildiyeci bir doktora görünmek lazım. Öyle şu kremi tavsiye ediyorlar diyip almanı önermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GGQQWP -- 30 Haziran 2014; 22:55:49 >
  • hocam bende çok yok aslında
  • Doktor tedavisi görmeden ağır sivilce lekeleri kozmetik kullanımıyla geçmez ama izlerin hafifse rengini açmak için Dermalogica Daily Microfoliant kullanabilirsin. Içinde pirinç tozu var ve cilt beyazlatmada oldukça etkili bi madde olduğu biliniyor. Sivilce sorunum olmadığı için ben hiç kullanmadım ama kullananlarda epey bi değişiklik gözlemledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lekeleri sık birazcık sertlik varsa iltihabı kalmıştır doktora git hap veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç Dökülmesi
    3 yıl önce açıldı
    saç dibinde sivilce
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.