Şimdi Ara

SİVİLCELER HAKKINDA ARKADASLAR BIR FIKIR SUNUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yaş 18 aşırı buyuk sivilcelerim yok kucul kucul var kiazariklik var ama sağ yanakta var yani rahatsiz oluyorum. Uniye basliyacagiz yasitlara bakiyorum yuzleri tertemiz. Insan dogal olarak etkileniyor. Doktora gittim 2 ay dusuk doz hap verdi gecmedi pek sonra gel dedi agır hap vericem roccatune gibi bilmiyorum onun kullanicak kadar da varmi ailem o kadar yok diyor bende biktim bu sivilcelerden cok yan etkisi olan bir hap birde. Sabun almayi dusunuyorum sabah akşam yikamayi dusunuyorum sizin varmi onerileriniz . Bir el atin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler fikir sunan yok mu ?

• Bence düzenli spor+diyet bu işi çözecektir. Mümkün olduğu kadar şeker ve işlenmiş gıdalardan uzak dur. İmkanın varsa spor salonuna yazıl.

• yağlı yiyeceklerden uzak dur, benim daha kötüydü hiç bir şey kullanmadım yaşım ilerledikçe kendi kendine bitti haftada 1 tane çıkıyor çıkmıyor yani (21 yaşındayım)
  • 7 Ay Roaccutane kullandım. 1 tane bile sivilce kalmadı ama boy uzamamı durdurdu. Değdi mi dersen, değmedi açıkçası.
  • Kardeş bende 8.siniftan ün 1.sinifa kadar ful sivilceyle dolaştım en son roaccutane aldım ve 6 ay bitti ve öz güvenini bile arttıran bişey izleri de geçiriyor .yan etkileri ilk aylar çok sivilce çıkıp çukurlasma oluyor önün harici yan etki kuruluk yani öyle kafaya takmayan yapın varsa kullan.bidaha sivilce çıkmaması gerçekten güzel.boy uzamasına gelince yok deseler de var çünkü aşırı a vitamini kemiklerdeki epifiz kısmında mitozu bölünmeyi azaltır ve kemiklesir yani boy uzaması yavaşlatır ama 18 19 geldin mi zaten o saaten sonra en fazla 2 cm uzarsin

• quote:

Orijinalden alıntı: peptidoglikanq

Kardeş bende 8.siniftan ün 1.sinifa kadar ful sivilceyle dolaştım en son roaccutane aldım ve 6 ay bitti ve öz güvenini bile arttıran bişey izleri de geçiriyor .yan etkileri ilk aylar çok sivilce çıkıp çukurlasma oluyor önün harici yan etki kuruluk yani öyle kafaya takmayan yapın varsa kullan.bidaha sivilce çıkmaması gerçekten güzel.boy uzamasına gelince yok deseler de var çünkü aşırı a vitamini kemiklerdeki epifiz kısmında mitozu bölünmeyi azaltır ve kemiklesir yani boy uzaması yavaşlatır ama 18 19 geldin mi zaten o saaten sonra en fazla 2 cm uzarsin

kaç mg kullandın?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.