Şimdi Ara

Sivri Sineklerden nasıl kurtuluyorsunuz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Odamın penceresine tel gerdim hiç sinek derdim yok zaten odamdan bakıcak bi yerde yok gönül rahatlığıyla açabiliyorum sinek derdide olmuyo sizde öyle yapın bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrah2008

Sivrisinek savar losyonlardan haberiniz yok mu?Vücudunuza sürüyosunuz losyonu [püskürtüyosunuz] ve sivrisinekler size yaklaşamıyor

2 kutu bitirdim yazın başından beri 3.sü yarılandı.

Marka olarak bir tek OFF u denedim, memnun kaldığım için hep ondan aldım

Yalnız OFF un 3 çeşit ürünü var sivrisinek savmak için.Ben 1.sini yani losyonu kullandım ve tavsiye ediyorum.
    1.cisi losyon
    2.si sprey
    3.sü sivirisinek savar süt diye geçiyo

Dipnot:2 saatte bir falan vücüdunuzun açık olan yerlerine püskürtme yolu ile sürün losyonu.yalnız ağzınıza gözünüze falan gelmesin.

yok abi ya off care etmedı bana.spreyı vardı . bızım buraları da ılaclamıolar aradık kac defa beledıyeyı ılgılencez dıolar ama tık yok. sallamıolar bızı heralde öldük bu yaz ya deliksiz bı uyku cekemedıkk vızz vızz bıde kasınması var tabe

• ak47
  • bi gelip bakıyor kulağımın etrafında varmıyım yokmuyum sonrada dokunmadan biyere gidiyor köpek gibi :)
    ama en görürsem öldürüyorum :
  • quote:

Orjinalden alıntı: gentleman_26

En uyuz olduğum hayvandır kendileri uykumun en tatlı yerinde ve rüya sırasında:) dıyyyyyyyyy diye geliyor sokup sokup kaçıyor kaşın babam kaşın evde kolonya kalmadı :) ben deliyorum tabi bi sövüyorum sorma ama yakalıyorum ee şimdi sizi dinleyelim

vızzzzzzzz
    -abi ne yapalım ekmek davası
    vızzzzzzzz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.