Odamın penceresine tel gerdim hiç sinek derdim yok zaten odamdan bakıcak bi yerde yok gönül rahatlığıyla açabiliyorum sinek derdide olmuyo sizde öyle yapın bence
quote:
Orjinalden alıntı: emrah2008
Sivrisinek savar losyonlardan haberiniz yok mu?Vücudunuza sürüyosunuz losyonu [püskürtüyosunuz] ve sivrisinekler size yaklaşamıyor
2 kutu bitirdim yazın başından beri 3.sü yarılandı.
Marka olarak bir tek OFF u denedim, memnun kaldığım için hep ondan aldım
Yalnız OFF un 3 çeşit ürünü var sivrisinek savmak için.Ben 1.sini yani losyonu kullandım ve tavsiye ediyorum. 1.cisi losyon 2.si sprey 3.sü sivirisinek savar süt diye geçiyo
Dipnot:2 saatte bir falan vücüdunuzun açık olan yerlerine püskürtme yolu ile sürün losyonu.yalnız ağzınıza gözünüze falan gelmesin.
yok abi ya off care etmedı bana.spreyı vardı . bızım buraları da ılaclamıolar aradık kac defa beledıyeyı ılgılencez dıolar ama tık yok. sallamıolar bızı heralde öldük bu yaz ya deliksiz bı uyku cekemedıkk vızz vızz bıde kasınması var tabe
ak47
bi gelip bakıyor kulağımın etrafında varmıyım yokmuyum sonrada dokunmadan biyere gidiyor köpek gibi :) ama en görürsem öldürüyorum :
En uyuz olduğum hayvandır kendileri uykumun en tatlı yerinde ve rüya sırasında:) dıyyyyyyyyy diye geliyor sokup sokup kaçıyor kaşın babam kaşın evde kolonya kalmadı :) ben deliyorum tabi bi sövüyorum sorma ama yakalıyorum ee şimdi sizi dinleyelim
vızzzzzzzz -abi ne yapalım ekmek davası vızzzzzzzz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme