Şimdi Ara

Sivri Sineklerden nasıl kurtuluyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En uyuz olduğum hayvandır kendileri uykumun en tatlı yerinde ve rüya sırasında:) dıyyyyyyyyy diye geliyor sokup sokup kaçıyor kaşın babam kaşın evde kolonya kalmadı :) ben deliyorum tabi bi sövüyorum sorma ama yakalıyorum ee şimdi sizi dinleyelim

• raidin elektro likit cok etkili onu kullan.ben onu kullanıyom
  • dagalın ULEEEEYN diyerek

• Ben bişey yapmıyom. Kanım biraz toksit. İçen sinek iki yapalıyor sonra küt yere düşüyor.
  • Belediye sık sık ilaç sıkıyor sivrisinek kalmıyor.Sizin belediye sıkmıyor mu yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 8 Eylül 2007; 0:11:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULtraV1olet

Belediye sık sık ilaç sıkıyor sivrisinek kalmıyor.Sizin belediye sıkmıyor mu yoksa?

sıkıyorda bizimkilere yaramıyo heralde burdakiler çekirdek gibi walla gerçi pimapenlerde sineklik var ama giriyo namussuzlar
  • valla hiç bi korunmam yok.geçenlerde gerizekalının biri dolaşıyodu artistik yapıyo heralde kulağımın orda gıcık gıcık vızz diye geziyo neyse olan olmuş sonra sabah oldu bu sefer yine geziyo bu sefer meydan savaşına başladım sonra bu biyere konmuş kağıt parçasıyla mahvetttim bunu tabi benden içtiği kanlarıda görünce üzüldüm kendi kanlarıma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iğrenç bi sesleri var yaa ama bana yaklaşmıyolar pek bütün yaz sadece bi kere ısırdılar o kadar
  • quote:

raidin elektro likit cok etkili onu kullan.ben onu kullanıyom

hacım ben raid elektronun yeni modelleriyle aynı zamanda tablet cihazı aynı anda çalıştıryıyorum
    yine yetmiyor

yatmadan önce odayı sinek ilacıyla ilaçlıyorum

yada en etkilisi vucuta sıkılıan sinek kovarlar ama biraz yapış yapış yapıo yazın çekilmez

ayrıca ev fatihte. oylamada halkın mutluluk orani en yüksek ilçe cıktı belediye sarayının karşısında bir yerde ama bu sinekler yüzünden mutsuzum

• Yatmadan 15 dakika kadar önce odanıza bir güzel sıkın
     Sivri Sineklerden nasıl kurtuluyorsunuz

Sivrisineksiz geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thr_Y -- 8 Eylül 2007; 1:00:00 >
  • ben yatmadan 15dk önce odamın içinde sinek avına çıkıyorum
  • raid kullanmam yakaladığıma işkence yaparım ayakları koparırım kanatlarını kopararım sonra öldürürüm daha sonra yanaşmazla bile
  • terliksu ninjutsu
  • Bazı Yerlerde Özellikle Nehirlerin ,Bataklık Yakın Olduğu Yerlerdeki Sineklere İlaç Falan Yetmiyor Direk Yastıkla Savaşıcaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 8 Eylül 2007; 1:52:52 >
  • sinek ısırdıktan sonra kaşınan yeri ıslatın ve tuz döküp kaşıyın..

kaşıntı anında durmazsa paranızı iade ediyoruz
  • Odada Tavanda Duruyordu Bende Elimde Terlikle Biraz Zıplayarak Terlikle Kafasına HeadShot Vurdum Tavan Biraz Kan Oldu Tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaMeLeCtROniCa -- 8 Eylül 2007; 2:09:59 >
  • nereme geliosa vuruyorum vala bazen sabahları suratım kan içinde kalkıyorum
  • Yöntem basit,alıcaksın eline pompalıyı,yanında da en az 100 tane mermi olucak,headshot çekecen topuna...Bak bi daha geliyorlar mı eve...
  • geceleri onlar beni sokuyor gündüzleride ben onları sokuyorum
  • Sivrisinek savar losyonlardan haberiniz yok mu?Vücudunuza sürüyosunuz losyonu [püskürtüyosunuz] ve sivrisinekler size yaklaşamıyor

2 kutu bitirdim yazın başından beri 3.sü yarılandı.

Marka olarak bir tek OFF u denedim, memnun kaldığım için hep ondan aldım

Yalnız OFF un 3 çeşit ürünü var sivrisinek savmak için.Ben 1.sini yani losyonu kullandım ve tavsiye ediyorum.
    1.cisi losyon
    2.si sprey
    3.sü sivirisinek savar süt diye geçiyo

Dipnot:2 saatte bir falan vücüdunuzun açık olan yerlerine püskürtme yolu ile sürün losyonu.yalnız ağzınıza gözünüze falan gelmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah2008 -- 8 Eylül 2007; 2:20:45 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.