Şimdi Ara

EN ÖNDEKİ TAVŞAN DİŞİM ÇÜRÜDÜ BAŞINA GELEN VARMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
22.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar üst tarafta en öndeki iki dişimden birinin yan tarafı çürüdü acaba başına gelen varmı böle bi şey? Nasıl bi tedavi uyguluyorlar? Törpümü dolgumu vs.. napıolar?

• Resim gormeden bişey soyluyemeyiz
  • benimde aynısı oldu

bulabildigin en iyi dişciye git

o bölgeyi cihazla temizleyecekler

yerine dişinin rengine göre dolgu yapılacak

ama hiçbirzaman eskisi kadar olmuyor cok dikkatli bakınca fark ediliyor

yaptırdıktan sonra umarım paylasırsın ss ile
  • benimde başıma geldi önden bakınca yarısı kahverengi görünüyo dişin arkasından dolgu yapıldı gayet memnunum. yapılabilcekse arkadan yaparlar olmucaksa önden dişinin renginde dolgu yaparlar.

Arkadan yapılırsa anlaşılmaz.
  • Gerçi benim görebildiğim kadarıyla çok ufak bi yer.. Zaten yan tarafta inşallah çok kötü olmazz
  • ya hergün iki kere fırçalamama rağmen benim de öndeki dişin yan tarafı hafif hafif kararmaya başladı, öyle bi nokta ki fırçayla zar zor ulaşılıyor.

herseferinde de öyle zorlayaral uğraşmıyorum, daha ilerlemeden iyi bi dişçiye gitmem lazım ama dolgu filan yapar da belli olursa çok kötü olur ya
  • Benim de ondeki iki disimin ortasi karardi. Cok buyuk degil ama yine de dikkat cekiyor, kotu bir goruntu. Anneme sordum kaplama yaptirilir dedi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece o kısmı kaplıyolar galiba çürük olan kısmı kaplıyolarmış...
  • tavşan dişi ne ya, ilk defa duyuyorum

Not:ne olduğunu anladımda tavşan dişi dendiğini ilk defa duyuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ileri iade -- 25 Mayıs 2008; 22:50:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

tavşan dişi ne ya, ilk defa duyuyorum

Not:ne olduğunu anladımda tavşan dişi dendiğini ilk defa duyuyorum

Adı ne ki onun?
  • Valla aynı dert bende var.. Dişçi çürük yeri oyup dolgu yapıcaz diyo. Uzun zamandır orası çürük, ne bi ağrı ne başka birşey var. Soğuk, sıcak içiyorum yinede ağrımıyor.

Dişçidende çok tırstığım için gitmiyorum ne zamandır. Hayatımda hiç gitmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Valla aynı dert bende var.. Dişçi çürük yeri oyup dolgu yapıcaz diyo. Uzun zamandır orası çürük, ne bi ağrı ne başka birşey var. Soğuk, sıcak içiyorum yinede ağrımıyor.

Dişçidende çok tırstığım için gitmiyorum ne zamandır. Hayatımda hiç gitmedim

Yok ben bu konuda biraz tecrübeliyim çok gittim dişçiye ama benimde senin gibi farkeden bi şe yok ne ağrı acı sızı ne bi şe yeyince sızlama vs.. ama ileride büyürse daha kötü olur diye düşünüyorum bence sende öyle yap ileride büyürse daha kötü sorunlara yol açabilir ve daha fazla göze batabilir

• Diş etlerini, özellikle köklerini kontrol et. Yaşın çok küçük değilse ve aşırı asitli veya şekerli gıdalar tüketmediysen diş eti çekilmesi sorunu vardır.
  • benim soldaki kırıldı yarısı elimde kaldı
    neyse şuan dişimde vida var
    eğer bana uguladıkları gibi bi tedavi uygulucaklarsa ama

vay senin haline
  • quote:

Orjinalden alıntı: testayment

benim soldaki kırıldı yarısı elimde kaldı

Seninki kırılmış ama...
    Bu arada ne vidasıymış o

vay senin haline
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

quote:

Orjinalden alıntı: testayment

benim soldaki kırıldı yarısı elimde kaldı

Seninki kırılmış ama...
    Bu arada ne vidasıymış o

vay senin haline

Değişik bir adı vardı onun. Olmayan diş yerne yada çekilen diş yerine takıyorlar. Tanesi 1.000 YTL'den başlıyor. Ama sana öyle birşey yapmazlar şimdilik. Bunu gerektiren bişey yok çünkü şu an...

• quote:

Orjinalden alıntı: fatihgülçiçek

Diş etlerini, özellikle köklerini kontrol et. Yaşın çok küçük değilse ve aşırı asitli veya şekerli gıdalar tüketmediysen diş eti çekilmesi sorunu vardır.

hocam bende bu vardı ama köpek dişlerinde...sonradan o bölge çürümeye başlıyor çok berbat birşey...

düşünsenize 19 yaşına kadar 1 tane bile çürük yok dişlerimde(çok iyi bakardm) son 2-3 yıldır böyle birşey oldu , yani diş eti çekilmesi ve o dişin etle birleştiği noktadan çürümeye başladı

bu diş eti çekilmesi neden kaynaklanır ?

•  EN ÖNDEKİ TAVŞAN DİŞİM ÇÜRÜDÜ BAŞINA GELEN VARMI?

• quote:

Orjinalden alıntı: Triple H

EN ÖNDEKİ TAVŞAN DİŞİM ÇÜRÜDÜ BAŞINA GELEN VARMI?

Moral içcin sağol bilader
  • Damağa çok hafif bir iğne ile uyuşturuyorlar, sonrasında tüm operasyon boyunca hiçbir agrı sızı hissedilmiyor.Gerekirse kanal bile yapıyor. Sinir falan da alıyor. Sonrasında 2 saat diş zorlamak yasak. Akabinde beyaz dolgulu dişin hayırlı olsun.

Çenemi kazada vurdugumdan ötürü dişlerde çok çatlağa dayalı problem yaşamıştım. Alışıgım artık bunlara :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.