Şimdi Ara

3 aylı kuşum uçamıyor, kanatları titriyor,neşesi yok,soğuk algınlığı yok sorun başka Lütfen yardım e

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kuşum 4 aylık uçamıyor bu yüzden heryere tırmanıyor. Kanat titremesi aldığımdan beri var ama soğuktan veya korkudan olan bı titreme değil başka bişey var. Tüyleri çok güzel ama eksik mi değil mi bilmiyorum. Diğer kuşlar gibi değil oyun pek sevmiyor çok hareket etmiyor yada edemiyor. Bazen ard arda 15 20 defa hapşırıyor. Bazende ağzını açıp kapatıyor 1-2 dk. aralıksız. 1 veya birden fazla rahatlığı olduğu aşikar ama tam adını koyamadim. Veteriner kuştan anlamıyor vitamin verip yolluyor. lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spunch1212 -- 7 Haziran 2020; 1:16:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ağzını açıp kapatıyorsa, korkuyor yada nefes alamıyordur. tahminim korkuyor sahibinden. rahat olmaları lazım. hapşırma, kuru havadan dolayı, olabilir mi, oda hava alıyor mu ? cam tehlikeli tabi açmak kuş için, hasta olur yada kaçar, kalorifer peteğe nemlendiricisi alın
  • Kuş diyorsun arkadaşım da model nedir? Muhabbet ise normal değil. solum yollarında sıkıntı olabilir. Sultan ise her şey normal.
  • Kafesin altına beyaz bir peçete sarıp detaylı dışkı fotoğrafı atar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByMotsan

Kuş diyorsun arkadaşım da model nedir? Muhabbet ise normal değil. solum yollarında sıkıntı olabilir. Sultan ise her şey normal.
    PArdon belirtmeyi unutmuşum muhabbet kuşu. Solunum yollarında sıkıntı var sanırım nasıl düzeltebilriim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eski_nesil

Kafesin altına beyaz bir peçete sarıp detaylı dışkı fotoğrafı atar mısınız?
    Dışkısı normal hocam ishal veya soguk algınlıgı durumu yok fotografı aksam ekleyebilirim
  • Spunch1212 kullanıcısına yanıt
    Hocam detaylı bir fotoğraf ve video çekerseniz kuşun durumunu tahminde bulanabiliriz. Siz en iyisi veteriner hekime danışmaya çalışın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.