Şimdi Ara

JİLETLE KESİLEN YERDEN SAKAL ÇIKAR MI*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar jiletle derimin bir kısmını soydum kanadı şuan kabuk bağladı neyse sorum şu acaba burdan sakal çıkmaya devam eder mi?Yoksa artık çıkmaz mı?

• bide onun tersine bidaha vur kabasakal gibi çıkar
  • daha gür çıkar. bizim arkadaşın kolunda kıl yoktu. motorla düştü daha sonra kolu falan kabuk tuttu. şimdi sadece yara izinin olduğu yerde kıl var kolunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnLimiteD.

daha gür çıkar. bizim arkadaşın kolunda kıl yoktu. motorla düştü daha sonra kolu falan kabuk tuttu. şimdi sadece yara izinin olduğu yerde kıl var kolunda

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay.41

quote:

Orijinalden alıntı: UnLimiteD.

daha gür çıkar. bizim arkadaşın kolunda kıl yoktu. motorla düştü daha sonra kolu falan kabuk tuttu. şimdi sadece yara izinin olduğu yerde kıl var kolunda

O zaman iyi çıkmazsa kötü bazıları çıkmaz filan dedi

• Adam jilet vurduğum yerden sakal çıkar mı demiyor. Jiletle derimi soydum, oradan sakal çıkar mı diyor.

Sorunun cevabını bilmiyorum ama mantıken çok derine inmediysen çıkması gerek.
  • Çıkmaz olur mu ben bi keresinde parmağımı ve göbeğimi jiletle kesmiştim sakal çıktı üstlerinden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde Saç Nasıl Kesilir???
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çıkar Arkadaşim Merak Etme.Gürde Cikmaz ben 25 yildir Jilet le Tersten Traş olurum Sakalım Gür degil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.