Şimdi Ara

Jiletin Kestiği Yerden Bıyık Çıkmıyor !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3,4 ay önce, tıraş olurken 1 cm dudağımın üst tarafını kestim. 1 hafta falan kabuk bağladı sonra geçti ama orada ufak bir iz var. Bıyık çıkmıyor. Gördüğüm görüntü de hoşuma gitmiyor. Bir çözümü var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 27 Temmuz 2010; 15:11:45 >

• Zamanla geçer hocam ya mesela ben de boynumdan bir ben aldırmıştım vakt-i zamanında ; plastik cerrahi bölümünde olmuştum ve ilk zamanlar bu ne yahu diyordum çünkü iz vardı çok belli ama 4-5 ay sonra belli belirsiz bir hal aldı , şu anda ise hiç sorun yok.Senin de 1-2 aya geçer bence
  • Geçer o önemli değil.Biraz öyle takılacaksın.
  • Yara yeni olduğu için çıkmıydur bıyık. Bişey olmaz heralde
  • Yaklaşık 3,4 ay oldu? Geçer mi bundan sonra?
  • Ben balkondan düştüm küçükken surat dağıldı. Bir ayda eski haline döndü ama küçük bi yerden bıyık çıkmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21

Ben balkondan düştüm küçükken surat dağıldı. Bir ayda eski haline döndü ama küçük bi yerden bıyık çıkmiyor.

Geçmiş olsun hocam. ( Zaten geçmiş, Allah bir daha göstermesin. )

İNŞALLAH çıkar. Yoksa bıyıksız, sakalsız takılacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 27 Temmuz 2010; 19:02:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakalı kesince kalan iz ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.
    quote:

Orijinalden alıntı: taken21

Ben balkondan düştüm küçükken surat dağıldı. Bir ayda eski haline döndü ama küçük bi yerden bıyık çıkmiyor.

Geçmiş olsun hocam. ( Zaten geçmiş, Allah bir daha göstermesin. )

İNŞALLAH çıkar. Yoksa bıyıksız, sakalsız takılacağız.

Saolasin hocam. Düzelir seninki

• jilet yarası düzelmez arkadaşım. o iz öyle kalır malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

jilet yarası düzelmez arkadaşım. o iz öyle kalır malesef.

tırnak yarası da
  • quote:

Orijinalden alıntı: haynes

quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

jilet yarası düzelmez arkadaşım. o iz öyle kalır malesef.

tırnak yarası da

O zaman bir doktorla falan görüşmek lazım.

Hmm... Estetik ameliyat gibi operasyonlara girsek, acaba düzelir mi?
  • Bıyık çıkıp çıkmamasını bilmem de Erbium lazerle yara izi silinir
  • Benim 7 yaşında kaşım yarılmıştı 10 dikiş attılar sol kaşımda bazı yerlerde kıl çıkmıyor ve şu an 19 yaşındayım
  • bilmiyorum ne alakasi var ama bende de cene tarafinda ufak bi yerde sakal cikmiyor.. ilac ve igne ise yaramadi acaba sac ektirme gibi sakal ektirme de var midir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 28 Temmuz 2010; 10:14:07 >
  • yaralarımızın alakası yok ama küçükken kasık fıtığı ameliyatı geçirmiştim,ameliyatın yapıldığı bölgede kıl çıkmıyor.tabii bir cerrahın açtığı yarayla jiletin açtığı yara tamamen farklı olur ama orası düzelmesse bil ki bir daha bıyık çıkmaz.
  • ss varmı aga???
  • cıkar cıkar senin yas kac
  • Bazı durumlarda çıkmıyor galiba rahatsız ediyorsa bir cilt doktoruna görün acil
  • kesik üzerinden kıl çıkmaz façalı bir abimiz vardı ondan hatırlıyorum kolunda yarıklar vardı oralarda kıl yoktu
  • Yaş 17

Rüyalarıma giriyor, o derece uyuz oldum. Kirli sakal + bıyık bırakıyorum o kısımdan çıkmaması uyuz ediyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.