Şimdi Ara

JİLETE VURULAN SAÇ GÜR ÇIKAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
11.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lisedeyken ergenken yüzde tüy varken jiletle kese kese sakal çıkmıştı aynı durum saç içinde geçerli midir?

• o jiletle kese kese değil zamanı geldiği için çıkmıştır. ben aylardır saçlarımı jiletle alıyorum kendim 2 günde bir. son 1 haftadır kesmedim üşengeçlikten. bi fark yok. aynı tas aynı hamam, aynı kafa aynı saç.
  • Abi şu efsaneyi bir unutun artık yok öyle bir şey
  • yıllardır jiletle tıraş olurum hala lise 5 sakalı var jilet vurunca gür çıkar yalanının böylece çürütüyorum
  • Hiç farkı yok ergenlikte ilk çıkan tüyleri kesersen sertleşir tabi ama belli bir zaman sonra fark yapmaz. İster makina ister jilet kullan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen kardeşim sen saçını keskin bi bıçakla kesince genetiğin değişiyor kıllar değişiyor falan

• Aslında var. Ancak bu bilgiyi Türkiye'nin dışına çıkarmak yasak olduğundan Jason Statham, Vin Diesel ve Bruce Willis gibi insanlar hala kel olarak ortalıkta dolanıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saca jilet vurmayi duydum da jilete sac vurmayi ilk kez duyuyorum. noluyo jiletin daha gur bicaklari mi cikiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-58CC9589B

Abi şu efsaneyi bir unutun artık yok öyle bir şey
    aslında o kadarda efsane sayılmaz.

elmacık kemiği üstüne çıkan ince kıllar var bazı kişilerde,orayı hep jiletle traş edince bildiğin sakal gibi kıllar kalınlaşıyor.

ben ise o kılları hep makine ile aldım. kıllar yine var ama sakal gibi değil sert değil.
  • Hayır öyle bir dalga yok varsa bile dünyada yok

• Geçen sene bir kaç kere kısa aralıklarla yaptım koca bir yalan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.