Şimdi Ara

sivrisinek kovucu ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SİVRİSİNEK KOVUCU DEVRE ACABA ARKADAŞLAR BU DEVREYİ KURAN VAR MI ÇALIŞIOYR MU

• 2 sene önce yapmıştım. Memlekete tatile gidiyordum buzzer almaya vaktim yoktu onu yerine hesap makinesinden söküp taktım bir tane. Çalışırken üstünde karasinek görmüşlüğüm var. Ama çalıştırdığım zamanlar hiç sinek ısırmıyrdu. Ya tesadüftü ya da işe yarıyodu. Bir de ben pil kullanıyordum 9 v luk. 2 günde bitiyordu. Yaparsan güç kaynağı kullan.
  • İşe yaradığını görmedim,duymadım...
  • bencede diapluksun dedigine katılıyorum yapıpta çalıştıgını söyleyenleri hiç duymadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: BİLÂL85

bencede diapluksun dedigine katılıyorum yapıpta çalıştıgını söyleyenleri hiç duymadım

diapluksun
  • laa çewrim dışı benim açıgımı aramasana
  • Daaalın ulan,alırım façanızı elektronikçi yarmaları sizi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ULTRASONİK Fare ve haşere kovucu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yakışıklım nedir bu karasinek sivri sinekle ugraşıp duruyolar bırakın adamlar rahat rahat kanımızı emsinler kovucuymuş külliye hurafe bence bu entegre satsın die düşünülmüş bir tuzak
  • quote:

Orjinalden alıntı: BİLÂL85

yakışıklım nedir bu karasinek sivri sinekle ugraşıp duruyolar bırakın adamlar rahat rahat kanımızı emsinler kovucuymuş külliye hurafe bence bu entegre satsın die düşünülmüş bir tuzak

Tam Türk işi yaklaşım şerefime...

• Ümit abi senin dediğin ELEKTRİKLİ İDAM SİLİNİDİR'imi önümüzdeki hafta yapacam.Eğer sinekler gelmez ve ölmez,fakat bana bişe olursa forumda rezil edecem seni

ÖLÜM NEDENİ:DiabloXT denen şahsın yaptığı suikasta kurban gitmesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanunal01

Ümit abi senin dediğin ELEKTRİKLİ İDAM SİLİNİDİR'imi önümüzdeki hafta yapacam.Eğer sinekler gelmez ve ölmez,fakat bana bişe olursa forumda rezil edecem seni

ÖLÜM NEDENİ:DiabloXT denen şahsın yaptığı suikasta kurban gitmesi

Olm eğer ölürsen yine kendi hatan yüzünden ölürsün,o yüzden sorumluluk kabul etmem diye dedim.
    İşin mantığını sana söyledim,olması gereken o valla.
    Yine de bi konu da sen aç diğer arkadaşların da yorumaunu al istersen.

• erman sorun dewrelerde deil canım sorunu öz benliginde aramalısın la daha baskı dewre çıkaramıyon ümit abeyini burda rezil rüsvamı edecen hahahaaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.