SİVRİSİNEK KOVUCU DEVRE ACABA ARKADAŞLAR BU DEVREYİ KURAN VAR MI ÇALIŞIOYR MU
2 sene önce yapmıştım. Memlekete tatile gidiyordum buzzer almaya vaktim yoktu onu yerine hesap makinesinden söküp taktım bir tane. Çalışırken üstünde karasinek görmüşlüğüm var. Ama çalıştırdığım zamanlar hiç sinek ısırmıyrdu. Ya tesadüftü ya da işe yarıyodu. Bir de ben pil kullanıyordum 9 v luk. 2 günde bitiyordu. Yaparsan güç kaynağı kullan.
İşe yaradığını görmedim,duymadım...
bencede diapluksun dedigine katılıyorum yapıpta çalıştıgını söyleyenleri hiç duymadım
quote:
Orjinalden alıntı: BİLÂL85
bencede diapluksun dedigine katılıyorum yapıpta çalıştıgını söyleyenleri hiç duymadım
yakışıklım nedir bu karasinek sivri sinekle ugraşıp duruyolar bırakın adamlar rahat rahat kanımızı emsinler kovucuymuş külliye hurafe bence bu entegre satsın die düşünülmüş bir tuzak
quote:
Orjinalden alıntı: BİLÂL85
yakışıklım nedir bu karasinek sivri sinekle ugraşıp duruyolar bırakın adamlar rahat rahat kanımızı emsinler kovucuymuş külliye hurafe bence bu entegre satsın die düşünülmüş bir tuzak
Tam Türk işi yaklaşım şerefime...
Ümit abi senin dediğin ELEKTRİKLİ İDAM SİLİNİDİR'imi önümüzdeki hafta yapacam.Eğer sinekler gelmez ve ölmez,fakat bana bişe olursa forumda rezil edecem seni
ÖLÜM NEDENİ:DiabloXT denen şahsın yaptığı suikasta kurban gitmesi
quote:
Orjinalden alıntı: ermanunal01
Ümit abi senin dediğin ELEKTRİKLİ İDAM SİLİNİDİR'imi önümüzdeki hafta yapacam.Eğer sinekler gelmez ve ölmez,fakat bana bişe olursa forumda rezil edecem seni
ÖLÜM NEDENİ:DiabloXT denen şahsın yaptığı suikasta kurban gitmesi
Olm eğer ölürsen yine kendi hatan yüzünden ölürsün,o yüzden sorumluluk kabul etmem diye dedim. İşin mantığını sana söyledim,olması gereken o valla. Yine de bi konu da sen aç diğer arkadaşların da yorumaunu al istersen.
erman sorun dewrelerde deil canım sorunu öz benliginde aramalısın la daha baskı dewre çıkaramıyon ümit abeyini burda rezil rüsvamı edecen hahahaaa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme