Şimdi Ara

Sivrisinekler icin acil öneri verin ölecem artık yeter ( ev sinek dolu ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu modellerden, camlar bu şekilde. Kapılar da sağdan sola sürgülü. Tutma yeri de mevcut bendekinde. 5 dükkan gezdim, internete de baktım. Suriyeliler de olmasa bizim yerli esnaflar 2.5-3 k ya kitleyeceklerdi, hemde mıknatıslı modelden bundan da değil.

Sivrisinekler icin acil öneri verin ölecem artık yeter ( ev sinek dolu )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşçilik kolay gibi gözüküyor ama eleman cam sinekliklerini takarken baya zorlandı. 10 dan fazla akıllı vida düşürdü aşağı, dengesini kaybetse 8. Kattan aşağı çakılabilirdi. Bide benim matkabim yok. Matkap olsa şahsen camları takmaya Cesaret edemezdim, yükseklik korkum var.

• Yapışkanlı Cırt Cırtlı Hazır Sinekliklerden yaptırabilirsin

• SïmônAdebïsï kullanıcısına yanıt

Selamlar evin pencerelerine ve cam balkon camlarına bu tarz birşey yaptırmak istiyorum. Adı ne diye geçiyor fiyat nasıl oluyor kullanımı sağlıklı mı sağlam mı yardımcı olur musunuz

• OrQuN kullanıcısına yanıt

Plise sineklik veya akordiyon sineklik diyorlar hocam.

• Plise imiş hocam adı, bende burda duydum. Valla sivrisinekler bizi mahvedince gidip bundan yaptırdım. Şuan 3. Gün oldu çok memnunum. Haşere sorunum bitti. Esnaflar adamına göre fiyat çekiyor. Bana 2 k ya mal oldu.

• Sineklik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    ölçü alıp yapıyorlarsa işçilik varda hazır alıp takmak başka bir şey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Ölçü alınmadan yapılması için sipariş verilmez zaten ölçü alınır sipariş verilir, sonrasında ürün geldiğinde montaj yapılır. Ne dediğiniz belli değil iştende anlamıyorsunuz bana yorum yapmazsanız sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SïmônAdebïsï kullanıcısına yanıt
    Plise sineklik deniyor bu modellere :) keşke ne taktırdığınızı bilseniz. :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • evin ışıklarını ve pencerelerini açıp dışarda uyuSivrisinekler icin acil öneri verin ölecem artık yeter ( ev sinek dolu ) 

• Mekatroniks kullanıcısına yanıt

Şükürler olsun sineklik işinden anlamıyorum dediğiniz gibi. Büyük kayıp ilerde çok sorun yaşarım en kısa zamanda sizden özel ders alacağım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.