Şimdi Ara

Six Days in Fallujah Oynanış Fragmanı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yayıncı Victura ve geliştirici Highwire Games, taktiksel askeri FPS oyunu Six Days in Fallujah için oynanış fragmanı yayınlandı.

Six Days in Fallujah aslında Konami'nin yayıncılığı ve Atomic Games'in geliştiriciliği altında yapılıyordu fakat gaziler ile savaş karşıtı gruplar tarafından eleştirilince 2009'da iptal edilmişti. Proje 11 yıl sonra Halo ve Destiny oyunlarında önemli liderlik rolleri almış tecrübeli geliştiriciler tarafından geri dönüyor.

Six Days in Fallujah, 2004'teki II. Felluce Muharebesi sırasında geçiyor ve askerler ile Iraklı sivillerin gerçek hikayelerine odaklanıyor. Her bir görev gerçek bir kişi tarafından anlatılacak ve oyuncular gerçekte orada bulunanların gözünden modern savaşı deneyim edecek.

2021'de konsollar ve PC (Steam) için çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

• Aman ne kadar dokunakli... Abd askeri oglunun dogum gununu kutluyor. Isgal ettikleri, yagmaladiklari ulkelerde yasayanlar insan degil sanki. Zaten bunlarin insan haklari da diger her seyleri de sadece islerine geldigi zaman islerine geldigi kisilere var. Ulan su orta dogudan abdnin isletigi tum savas suclarini, pislikleri tek tek yuzlerine vuracak birileri ciksa. Bir oyunda anlatsa su mevzulari keske.
  • oyun güzel ‘ sevdim.
  • Video da oyundaki sözde düşmanlardan birisi " Allahu Ekber ! " diye bağırdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetalpertr

Video da oyundaki sözde düşmanlardan birisi " Allahu Ekber ! " diye bağırdı.

ne diye bağıracaktı hallelujah diye mi

• B-k gibi oyun.

• mehmetalpertr kullanıcısına yanıt

Yogyaw yemin et.

• 10 numara oyun olmuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ulan birkerede abd askeri olmayacak ya
  • Merak ettiğim bir oyun Six Days in Fallujah Oynanış Fragmanı 

• Aman ne kadar dokunakli... Abd askeri oglunun dogum gununu kutluyor. Isgal ettikleri, yagmaladiklari ulkelerde yasayanlar insan degil sanki. Zaten bunlarin insan haklari da diger her seyleri de sadece islerine geldigi zaman islerine geldigi kisilere var. Ulan su orta dogudan abdnin isletigi tum savas suclarini, pislikleri tek tek yuzlerine vuracak birileri ciksa. Bir oyunda anlatsa su mevzulari keske.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rampage kullanıcısına yanıt

https://www.youtube.com/watch?v=gAh9NRGNhUU&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Day 1
  • ABD de olmasa dünyada huzur olmayacak ya adamlar her yere demokrasi götürüyor ..

• Oyun hissiyat olarak bana Bad Company gunlerini hatirlatti ama bu Amerikan kahramanligi olaylarina deli oluyorum.

Amerika nin İrak isgali yillarinda cekilen videolari izleyen hicbir insan bunlarin bu sahte kahramanligini yemez. Humveelerle halkin araclarina vura vura gectigi video beni baya etkiledi. Sevr kabul olsa bugun oyle yasayacaktik. Adam vura vura geciyor ya bu kadar gurur, onur kirici bir video olamaz.

Simdi bu kadsr yazdik iki yuzluluk olacak ama oyunu begendim, atmosferi cok iyi.

• Bir oyunda da işgalci Amerikalılardan ülke temizleme oyunu oynasak...

Utanmadan bir de kahramanlık hikayesi gibi askerler hikaye anlatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoney -- 24 Mart 2021; 19:59:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.