|
Six Days in Fallujah Oynanış Fragmanı
-
-
oyun güzel ‘ sevdim. -
Video da oyundaki sözde düşmanlardan birisi " Allahu Ekber ! " diye bağırdı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetalpertrVideo da oyundaki sözde düşmanlardan birisi " Allahu Ekber ! " diye bağırdı.
ne diye bağıracaktı hallelujah diye mi
-
B-k gibi oyun.
-
Yogyaw yemin et.
-
10 numara oyun olmuş.
-
ulan birkerede abd askeri olmayacak ya -
Merak ettiğim bir oyun
-
Aman ne kadar dokunakli... Abd askeri oglunun dogum gununu kutluyor. Isgal ettikleri, yagmaladiklari ulkelerde yasayanlar insan degil sanki. Zaten bunlarin insan haklari da diger her seyleri de sadece islerine geldigi zaman islerine geldigi kisilere var. Ulan su orta dogudan abdnin isletigi tum savas suclarini, pislikleri tek tek yuzlerine vuracak birileri ciksa. Bir oyunda anlatsa su mevzulari keske.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.youtube.com/watch?v=gAh9NRGNhUU&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Day 1 -
ABD de olmasa dünyada huzur olmayacak ya adamlar her yere demokrasi götürüyor ..
Oyun hissiyat olarak bana Bad Company gunlerini hatirlatti ama bu Amerikan kahramanligi olaylarina deli oluyorum.
Amerika nin İrak isgali yillarinda cekilen videolari izleyen hicbir insan bunlarin bu sahte kahramanligini yemez. Humveelerle halkin araclarina vura vura gectigi video beni baya etkiledi. Sevr kabul olsa bugun oyle yasayacaktik. Adam vura vura geciyor ya bu kadar gurur, onur kirici bir video olamaz.
Simdi bu kadsr yazdik iki yuzluluk olacak ama oyunu begendim, atmosferi cok iyi.
Bir oyunda da işgalci Amerikalılardan ülke temizleme oyunu oynasak...
Utanmadan bir de kahramanlık hikayesi gibi askerler hikaye anlatıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoney -- 24 Mart 2021; 19:59:45 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ne diye bağıracaktı hallelujah diye mi |
Aman ne kadar dokunakli... Abd askeri oglunun dogum gununu kutluyor. Isgal ettikleri, yagmaladiklari ulkelerde yasayanlar insan degil sanki. Zaten bunlarin insan haklari da diger her seyleri de sadece islerine geldigi zaman islerine geldigi kisilere var. Ulan su orta dogudan abdnin isletigi tum savas suclarini, pislikleri tek tek yuzlerine vuracak birileri ciksa. Bir oyunda anlatsa su mevzulari keske.
|
B-k gibi oyun. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X