Şimdi Ara

'Six Guns' Gameloft'un Yeni Muhteşem Oyunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben internetinizden 300mb somuruyor anladim
    Mağazadan kurulum dosyasını indiriyoruz zaten kurulunca açılıyor bilgisayardaki gibi + kullandıkça şişiyor yapacak birşey yok benim lumiada yer kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

Ben internetinizden 300mb somuruyor anladim
    Mağazadan kurulum dosyasını indiriyoruz zaten kurulunca açılıyor bilgisayardaki gibi + kullandıkça şişiyor yapacak birşey yok benim lumiada yer kalmadı

ben gerekirse ıvır zıvır tüm oyunları silerim güzel bir oyun bu zaten 2 gb boş yerim daha var...
  • hahahaha oyun çok iyi beyler

hiç inanmazdım bu kadar iyi olacağına
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim6

quote:

Ben internetinizden 300mb somuruyor anladim

ben gerekirse ıvır zıvır tüm oyunları silerim güzel bir oyun bu zaten 2 gb boş yerim daha var...

Hafıza kaftına yükleme gelecek inanıyorum şimdiden hafıza kartı için para biriktirmeye başladım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

hahahaha oyun çok iyi beyler

hiç inanmazdım bu kadar iyi olacağına

ben sana ne dedim muhteşem para verip alamazsın...
  • oyunu oynayan var mı nasıl...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain MacMillan.

Hocam normal fiyatı nedir? Şuan indirebilecek durumda değilim de.

Oyun free to play ücretli olmayacak yani boşa kasıntı yapmayın.

Ben oynadım gayet güzel multiplayer modu da var sevdim. Bir de oyun ücretli olmayacak yanlış bilgi vermeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronik Adam -- 5 Eylül 2013; 15:42:43 >
  • Oyun gayet güzel bir nevi R.D.R nin mobil versiyonu gibi tavsiye ederim

• Anasını satayım telefonu servise verecek zamanı buldum. Neyse ki mail adresime gönderdim bağlantıyı da "satın alındı" yazıyor şimdi
  • Ben androidde oynamıştım oyunu. İlkte gerçekten çok iyi geliyor. Ama belli bir süre sonra aynı tür görevler olması sıkıyor gerçekten. Mesela 7 adam öldürdüğümüz bölümde aynı yer mekan sadece 9 adam sonra 11 adam falan hep aynı tür görevler. Ama ücretsiz oyuna da çok birşey dememek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orangeblu -- 5 Eylül 2013; 19:37:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

Ben androidde oynamıştım oyunu. İlkte gerçekten çok iyi geliyor. Ama belli bir süre sonra aynı tür görevler olması sıkıyor gerçekten. Mesela 7 adam öldürdüğümüz bölümde aynı yer mekan sadece 9 adam sonra 11 adam falan hep aynı tür görevler. Ama ücretsiz oyuna da çok birşey dememek lazım.

daha ne olsun atla dolaşıp yılan yada kurt öldürmek bile keyifli....
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackPierre

Anasını satayım telefonu servise verecek zamanı buldum. Neyse ki mail adresime gönderdim bağlantıyı da "satın alındı" yazıyor şimdi

Hocam niye öyle yaptınız ki zaten ücretsiz kalcak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JackPierre

Anasını satayım telefonu servise verecek zamanı buldum. Neyse ki mail adresime gönderdim bağlantıyı da "satın alındı" yazıyor şimdi

Hocam niye öyle yaptınız ki zaten ücretsiz kalcak

garantiye alayım dedim

• 720 de takılmalar ve donmalar var oyunda, diğer 512 ram kullananlar durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

720 de takılmalar ve donmalar var oyunda, diğer 512 ram kullananlar durum nedir?

bende 620 var çok da dikkat edilecek derecede değil aman olsa da sorun değil 1 gb ram istemedi ya yeter güzel oyun ücretsiz her geçen gün bu teli daha çok seviyorum...
  • 512 ramda takılmalar mevcut. ses ve grafikler çok iyi fakat kontrol zor geldi bana
  • kontrol biraz zor
  • Harika bir haberim var, unlock edilmiş Windows Phone 8. Bir an önce yayılır inşallah

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.