Şimdi Ara

Sixaxis Özelliği Bulunan Oyunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PS 3'te sixaxisin harekete duyarlı olma özelliğini kullanan oyunlar hangileri? Mesela Heavenly Sword oyununda okları kontrol edebiliyoruz veya Dark Sector oyununda attığımız bumerangı yönlendirebiliyoruz. Başka hangi oyunlar var bildiğiniz?

• benim oynadığım oyunlarda resistance ve unchartedda var mesela!
  • Uncharted; Beowulf; Rainbowsix Vegas; Lair oynadıklarım
  • burnout paradise da da mevcut
  • ratchd & clank,bide abi şu oyunun ismini biri doğru yazsın hatırlayamadım (folklör)
  • Bayağı oyunda varmış o zaman. peki kullanımı nasıl oluyor yani ben örnek verdim mesela Heavenly Sword oyununda okları sixaxisi hareket ettirerek kullanabiliyoruz. Mesela Burnout Paradise'da nasıl kullanılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokays1 -- 28 Ocak 2008; 14:23:00 >
  • arabayı sürerken gamepad i sağa sola çevirerek direksiyon gibi kullanıyorsun tabii kiisteğine bağlı istemez isen sol analog tuş ile devam edersin
  • Evet istediğim bu şekilde örneklerdi, teşekkürler. Uncharted'da neyi kontrol ediyoruz acaba?
  • onda da bir yerden karşıya geçmek içinmesela ağaç kütüğünden köprü oluyor bunun üzerinden aşağı düşmemek için kendimizi dengeliyoruz bir kaç yerde o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SİNANKAAN -- 28 Ocak 2008; 14:46:32 >
  • Elş bombası yön tayini...
  • evet doğru
    quote:

Orjinalden alıntı: pj

Elş bombası yön tayini...
  • oyunu son bölümlerine üstüne atlayan yaratıklarda kullanılıyodu bide
  • motostorm'da da direksiyon gibi kullanılıyo
  • Tamam sağolun arkadaşlar. Bu özellik hoşuma gidiyor da ona göre oyun alacağım. O yüzden öğrenmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokays1 -- 28 Ocak 2008; 15:22:40 >
  • cod4 te felan aim i analogla mı alıyoruz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.