Şimdi Ara

siyah beyaz oyun sorunu yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • televizyonum arçelik tüplü fifa 2008 fight night motor storm oyunlarında hiç bir sorunum yokken heavenly sword oyununu pal ps3 üme taktım oyuna girmeden önceki game bölümünde oyunun tanıtımında oyun renkli gözüküyor fakat oyunun içine girdiğimde oyun siyah beyaz üstelik televizyonum pal diye ntsc desteklemiyor diye gittim pal ps3 aldım sorun yaşamamak için ayrıca oyunlarda bölge kodu yok diye biliyordum konuyla ilgilili bilgisi olan bir arkadaş bir fikir versin çünkü bu hafta 37lc51 lg lcd sini almayı düşünüyorum ama bu tv de renk pal secam yazıyor ntsc yok lcd alsakta aynı sorun olurmu siyah beyaz sorunu devam edermi lütfen yardım..

• oyun ntsc dir...o yuzden bazı oyunlarda yapar....yapman gereken 5 ytl lik giri scart kablosu alman
  • arkadaşlar aynı sorun bendede vardı tıpkısnın aynısı yani diğer oyunlarda bişey yoktu heavenly swordda siyah beyaz yaptı arkadaşın dediği gibi gittim gri scart aldım 10 liraya taktım bi umutlu ama şimdide yeşil oldu video ayarlarından rgb yi falan seçtim tüm ayarlarla oynadım arkadaşlar hiçbişey farketmiyo başka çözüm ne yapabilirz yardım pls

televizyonum arçelik 51 ekran bi televizyon çok eski sayılmasada eskidir yani scart girişi var
  • arkadaşlar bu siyah beyaz sorununu yazdıktan sonra uyuz oldum gittim samsung le37r81b modelini aldım ürünle ilgili söyliyebileceğim tek şey yılan yılan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.