Şimdi Ara

siyah-beyaz tonerli yazıcı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli mürekkep doldurup arıza verdiği zaman yeni bir katuş almak istemediğim için lazer yazıcılara yöneldim.Daha önce kullandığım yazıcılar bu tip sorunlar verdi.Şimdi almak istediğim yazıcıyı sürekli ve uzun süre kullanmak istiyorum.Yalnız toneri doldurması kolay ve maliyeti ucuz olursa iyi olur.Bütçe 250-500 tl
    Aradığım özellikler kablosuz,siyah-beyaz,toneri çok pahalı olmasın ve baskı sayısı fazla olsun.Önerilerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: balzac61

Sürekli mürekkep doldurup arıza verdiği zaman yeni bir katuş almak istemediğim için lazer yazıcılara yöneldim.Daha önce kullandığım yazıcılar bu tip sorunlar verdi.Şimdi almak istediğim yazıcıyı sürekli ve uzun süre kullanmak istiyorum.Yalnız toneri doldurması kolay ve maliyeti ucuz olursa iyi olur.Bütçe 250-500 tl
    Aradığım özellikler kablosuz,siyah-beyaz,toneri çok pahalı olmasın ve baskı sayısı fazla olsun.Önerilerinizi bekliyorum.

fotokopili (tarama/kopyalama) olcakmı hocam?
  • Olabilir.Benim istediğim özellikler toneri pahalı olmasın ve dolum yapılsın.Sürekli sorun çıkartmasın.
    Düzenleme: eksik yazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balzac61 -- 19 Kasım 2012; 11:51:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balzac61

Olabilir.Benim istediğim özellikler toneri pahalı olmasın ve dolum yapılsın.Sürekli sorun çıkartmasın.
    Düzenleme: eksik yazı

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-ce841a-laserjet-m1212nf-yazici,-tarayici,-fotokopi,-faks/productdetails.aspx?I_ID=45786
    HP LASERJET M1212NF YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ, FAKS

http://www.vatanbilgisayar.com/brother-hl2130-hl-2130-lazer-yazici/productdetails.aspx?I_ID=55831
    Brother 2130 Sadece yazıcı

• Samsung SCX-3405 ve hp 1102w arasında kaldım.Siz hangisini önerirsiniz?Birinde tarayıcı,fotokopi var ama onlar çok önemli değil.Bana sadece yazıcı lazım çünkü birde sorun çıkartmasın toneri kolay doldurulsun.
  • hp ozaman hocam. çünkü samsung'ta bide yazılım olayı var. üstelik hpnin kolay doluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BYYUNUSX

hp ozaman hocam. çünkü samsung'ta bide yazılım olayı var. üstelik hpnin kolay doluyor.

Samsung'da para verip yazılım atılıyormuş demo toner bittikten sonra ama daha önce kullandığım hp marka mürekkep püskürtmeli yazıcılarda hep ağzım yandı.2-3 tane çöpe attım.Onun için hp'de dolum yapılabiliyor mu?Veya dolum yapıldıktan sonra yazılımsal bir hata verir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yazıcı siyah beyaz yazmıyor
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayır(eğer düzgün bir doluum yapılırsa) başınız ağrımaz hocam.
  • Samsung scx 3405 alma arkadaşım. Ne alırsan al samsung alma. Adamlar 250 Tlye yazıcı satıyor 800 sayfa sonra senden 180 TL daha istiyor. Toneri doldurma diye ellerinden geleni yapıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.