Şimdi Ara

Siyah chitin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklıma takılan birşey var, +8 paper kıyafeti mi defansım için daha iyi olur yoksa yeni gelen siyah çitinlermi (mage) atağım güzel ama defansım çok düşük olduğu için bb siz savaşlarda hiç şansım olmuyor, stat pointleri bozmadan önce bi sorayım dedim.

• uniqsiz mage mage değildir. +8/15 paper lar hp için iyi ama mageye defansı uniq verir elbise vermez.
  • da once gormedim siyah chitinlerin ss koyarmısınız
  • bir küpem hariç tüm takılarım üniq, tabi görevlerden gelen itemler japko da oynadıgım için özelliklerini okuyamıyorum yani takılarım nekadar kaliteli onuda bilmiyorum. Ama gördüğüm kadarıyla siyah chitin giyenler normal paperlara göre çok daha dayanıklı, gerçekten belirgin bir fark yoksa boşuna statlarımı bozdurmayayım +8 alayım.

//
    Tam belli olmuyor ama aşağıdaki linkte siyah çitinli bir roguenin resmi var.

Black Chitin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JP_Leader -- 14 Ağustos 2006; 12:04:23 >
  • Anaaaa black chitin çok şekilmiş.tam benlik.sihayı çok severimdefansıda manyaktır bunun
  • Görmeyenler için taze taze 2 resim çektim :)

Siyah çitin:http://img97.imageshack.us/img97/1196/blackchitinso1.jpg

Kırmızı çitin:http://img93.imageshack.us/img93/1056/redchitinex1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JP_Leader -- 14 Ağustos 2006; 13:07:41 >
  • japkoyu bilmiom uskoda iyi kötü ingizce anlıyozda japonca hiç bilmem :D
  • Siyah chtini USKO da hiç görmedim
    en azından bi kişide olur gösteriş olsun die takardı
    bende bu siyah chtin USKO ya daha gelmedi ne dersiniz
  • ya bi topic de görmüştüm adamlar japko da oynuyodu clanca çekmişler resmi ortadaki de bizim clan başkanı yazmışlardı adamın üstünde kırmızı chitin vardı galiba kırmızı chitin japkoya özel
  • Hmm doğru olabilir, ben fire drake ile birlikte bu giysilerde uskoya gelmiştir diye düşünmüştüm ama jpko daha fire drake'e geçmeden önce bunlar vardı. Kırmızıyı bilmiyorum ama siyah çitinin birkaç özelliğini söyleyeyim, upgrade edilmiyor ve hiçbirşey basılamıyor. Aldığınız şekilde kullanıyorsunuz :) Ama gayet sağlam diye biliyorum.
  • bende hiç gormedım daha usko da sanırım usko da yok daha işallah gelır cok saglama benziyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.