Şimdi Ara

Siyah ekran allah belanı versin !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bilgisayarım windows xp sp 3 arkadaşım dan bir flash almıştım flash i bilgisayara taktım virüs uyarısı geldi bende hemen çıkardım bilgisayar kendine rest attı pc açılırken bir siyah ekran geldi dahada açılmadı bende varolan windows xp sp 3 format cd sini taktım ama okumadı bende yeni bir tane aldım bozuk olabilir diye ama sonuç aynı asıl garip olan şu cd yi takip rest attığımda boot olmuyor ama hard disk in kablolarını çıkardigmda boot oluyordu ama tam yükleme başlayacağı zaman geçerli hard disk yok diye uyarı veriyordu bende hard disk i takip bekliyordum tam işini bitirip (fat,ntfs biçmlendrdkten sonra)rest atınca yükleme başlamıyor yine siyah ekran geliyor bunun nedeni nedir ve nasıl çözülür lütfen yardım edin :( (parçalarda problem yok hepsini kontrol ettim sorun u format veya kurtarma konsolundan nasıl çözerim )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• safe modda açılıyormu
  • Hayır :(

• ne biçim virüsmüş vallaha ya biyerden hatırlıyorum bu virüsü e bi arkadaşta olmuştu bu windows cd si bulup boot ettik düzelmişti ne alakası var diyorsan c/windows system 32 deki windowsa erişme dosyalarından birini bozmuştu onarmıştık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda ML -- 14 Haziran 2012; 15:15:10 >
  • ışte cd boot olsa format i başacam ama boot olmuyo nasıl boot edebilirim ?

• bende bilmiyorum bilgisayarcıya götürmüştük taa 2 yıl önce oldu bu olay hatırlamıyorum
  • Tamam sağolasın :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen eniyisi kıy paraya yolla teknik servise onlar bilir
  • 20 tl çok bir şey değil de kendim yapayım istedim :)

• tabi tecrübeniz varsa bende mavi ekranal cebelleşiyorum
  • ---Acaba Ubuntu Live Cd ile boot etmeyi denediniz mi?
    Buradan buyrun.
  • denemedim deneyemem pc bozuk diyom kardeş nerden indirip nerden yükleyecem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.