Bildirim
siyah kot pantolon bulabileceğim yerler.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bir çok yerde satılıyor tabi bütcene göre ayakkabı olarakda gine bir siyah ayakkabı alabilirsin -
dostum bu yaz telef oldum hıncım cıktı bir siyah pantolon için.neyse bayrama doğru arayışlara başlarım.tabi forumdan destek almakta iyidir.dediğin gibi siyah bir ayakkabı nasıl olsa diye düşünüyorum. -
Adidas'ın superstar tarzı siyah ayakkabılar var, güzeldir... -
levi's altınada harley bot bütçeyi biraz genişletmen gerekebilir ne durumdasın bilmiyorum ama -
Adidas Orginal feat goodyear -
quote:
Orjinalden alıntı: m.kvncymn
levi's altınada harley bot bütçeyi biraz genişletmen gerekebilir ne durumdasın bilmiyorum ama
2 tanesinin ortası delindi ya çok giymekten oluyor ya da çok dandik :S adidas ayakkabıyı yazdım bir köşeye :) -
ya bu arada siyah converse ayakkabı hoş duruyor her ne kadar converse karşıtı olsamda.bu adidas süper star bi değişini giyiyorum süperstar ayrı tabi :) -
çok hoş bir ayakkabı adidas siyahı fena olmaz düşünsenize.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X