Şimdi Ara

Siyah Noktalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler siyah nokta probleminiz vardır büyük ihtimal.Sıkınca gözenekler açılıyor ve daha da çok çıkıyor diye biliyorum.E siyah nokta bantları da pek etki etmiyor.En azindan şu lanet noktaları azaltabileceğim bi yöntem var mıdır?Paylaşabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yüzünü sık sık temizlemelisin ki başka siyah noktalar çıkmasın.Doktora gidersen onları çeşitli yöntemler ile yok ediyor ama biraz acıyormuş.
  • Siyah noktalardan en iyi buhar yöntemi ile kurtulursun. Bol bol sıcak suda duş almaya bak ve buhar banyosu yap. Bi tencerede su kaynat havluyu kafana ört 10 dk bekle gozenekler açılsın. Cildini nemlendir ve bantları kullan. Gün içinde yüzünü sabun ya da cildin kuruysa cilt temizleme jeliyle temizle. Cildin çok kirlendiginde yuzunu bi pamukla tonikle. Sıkmak için siringalarin arka kısmı kullanılıyor. Eğer 1ay içerisinde olumlu sonuc almazsan dermatologa danis.

• bende cok asiri vardi. 4 ay once roaccutane tedavisine basladim suan 1 tane bile yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wal-Nut

bende cok asiri vardi. 4 ay once roaccutane tedavisine basladim suan 1 tane bile yok.

nası bir yontem bu anlatırmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

quote:

bende cok asiri vardi. 4 ay once roaccutane tedavisine basladim suan 1 tane bile yok.

boşver değmez, ilaç tedavisi ve ağır bir ilaç, yaşın arttıkça yüzüne özen gösterdikçe ne sivilce ne siyah nokta kalıyor. ben 4 yıl çektim sivilce derdini, beslenmemi düzelttim her gün yüzümü yıkadım sivilcede siyah noktada kendiliğinden gitti.
  • bi tane sevgili yap. kızların siyah nokta bug ları vardır. görünce dayanamaz sıkarlar. iğrenç ama acı gerçek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda beyaz nokta var YARDIM
    11 yıl önce açıldı
    Siyah noktalar için tavsiye
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

yontemden cok tedavi. roaccutane diye bi ilac var. cok agir bi ilac. yan etkilerinde intihar bile var. ama abartildigi kadar etki etmiyo iste neyse. 6 ay kullaniyosun o ilaci yuzunde bisey birakmiyo. tertemiz oluyo yuzun. eksi sozluge roaccutane diye arat bir suru yorum gorursun. ama sivilcen cok degilse kullanma sakin karacigere cok zararli bu yuzden mecbur olmadikca doktor yazmaz zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Klack

quote:

quote:

boşver değmez, ilaç tedavisi ve ağır bir ilaç, yaşın arttıkça yüzüne özen gösterdikçe ne sivilce ne siyah nokta kalıyor. ben 4 yıl çektim sivilce derdini, beslenmemi düzelttim her gün yüzümü yıkadım sivilcede siyah noktada kendiliğinden gitti.

ilaç tedavisi dediğiniz şey hap olarakmı yada iğnemi tam olarak nasıl

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.