Şimdi Ara

Siyah Renk Araba Tercih Eder Misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
5.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siyah renk aracın hatlarını gizler, ama siyah var siyah var.
  • Çabuk kirlenir, çok ısınır ama en gösterişli renktir.
  • Hiç boşuna siyah alıp uğraşma deymez
    Tozu,kiri,çizikleri.güneşi daha çok çekmesi vs vs uzar gider.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Londra'da tercih ederim. İstanbul'da etmem. Tozlu ülkeyiz, inşaatı seviyoruz.
  • Dünyada, üzerinde emek harcanilan herhangi bir nesne emek harcanmayandan daima güzel ve estetiktir.

Ütüledigimiz bir kiyafet ya da boyadigimiz bir duvar gibi.

Siyah araba da emek ister. Emek harcadığın oranda siyah araba diğer arabalardan daima güzeldir.

Yazın aksama kadar güneşi yemiş ve içi serin olan bir beyaz araba görmedim.

Siyah kumaş gibi güneşi görünce grilesen araba da görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araca yakışıyorsa siyah tercih ederim. Kirlenmesini filan dert etmem, araç sürekli tozsuz temiz gözükmeli derdim yok, tozlu olması daha iyi bir bakıma kimse yaslanmıyor,üstüne oturmuyor.:)
  • Siyah tozu gösterir ama yıkayıp cilaladıktan sonra, otur izle.

• quote:

Orijinalden alıntı: wafwaf

Hem satarken zorlanırsın hemde güneşi çekiyor kendine güney bölgelerde yaşıyorsan tavsiye etmem

Temiz bakilmis siyah daha cabuk gider

• Siyah yerine füme ya da lacivert tercih ederim.Örnek:

Siyah Renk Araba Tercih Eder Misiniz?
  • Siyah değil de füme tercih ederim. Aracım da füme, tek sıkıntısı bazen çabuk kirlenebiliyor. Önceden metalik gri/gümüş, aracı yıkamadan aylarca binebiliyorsun. Ama koyu renktte hemen toz boyanın canlılığını alıyor. Onun dışında sıcakta ilk 5dk klima soğutana kadar cehennem sıcağında yanıyorum.
  • Hocam ben arabamla uğraşırım haftada 1 mutlaka yıkatırım dersen siyah alabilirsin.
    Görünüş olarak da ağır karizma bir görünüş sunar.
  • Yıkayıp kuruladıktan sonra arabanın karşısına geçer seyrederim. O da yetmez eve çıkar balkondan yine izlerim. Ertesi güne de arabayı toz ve çamurdan zor ayırt ederim. Maalesef siyah araba sahibiyim.

• Bir kere mecbur kaldım aldım, bir daha sıra beklerim ama almam 0 siyah araç.

• Aslında bakıldığında siyah renk bazı araçlara çok yakışıyor hoşuma gitmiyor değil.

Ama yaz aylarında çekilecek bir renk değil en ufak çizikte kirde toz da çok çakıyor ayna gibi.
  • ilk aracım siyahtı ikincisi siyah gri son aracım yine siyah şuan... kısmet olursa bundan sonraki aracımda siyah olsun istiyorum, bakması zor ama bakınca da çok farklı duruyor
  • Karbon 12 K kullanıcısına yanıt
    Londra'da olmaz toz yok , yağmur çok.

• Hemen kirlenir, çiziği belli eder, bakımı zordur. Ama güzel bir pasta cila yapılırsa, üstüne su tutsan sıfır gibi olur.. Tamam dertlidir ama, şu manzarayı gör, karşısında sigaranı yak seyret

• Arabam siyah clio 3 , full bir araç ve siyah renk çok yakışıyor. Nerdeyse her araçta da siyah rengini çok seviyorum ayrı bir hava katıyor. Beyaz renk her 10 arabada 7 sinde var galiba, heleki tüm şirket araçları beyaz olunca bmw 5 serisini beyaz görünce ayar oluyorum mesela..

Ama derdi hiç bitmiyor siyah rengin yıkaması temiz tutması çok zor.
  • Bir kere tercih ettik bir daha tövbe. Siyah araba zengin işi.

• Aracına göre değişir. B-C sınıfına gittiğini pek söyleyemem. C5 'e çok yakıştiririm mesela.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.