Şimdi Ara

Siyah Renk Araba Tercih Eder Misiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
5.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer renklere göre 4.000 tl daha ucuza satacaklarsa alırım yoksa tövbe siyah araba almam.
  • Ben neyi begeniyorum neyi istiyorum demeli bence insan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siyah iyidir iyi

• Beyaz aradım denk gelmedi siyah aldım, tozu kiri hemen belli etse de keşke demiyorum iyi ki diyorum. Beyaz ve gri göstermiyor arabayı. Ayrıca ilk aracım kırmızıydı yıkama sıklığı açısından siyahın kırmızıdan inanın hiç farkı yok. İkisine de 4-5 günde bir muhakkak basınçlı suyla yıkayıp gölgede mikrofiber bezle kurulamanız lazım. Benzinliklerdeki zamazingolara girmemeniz lazım falan filan.

Ama bir süre kullandığım g.gri aracı 3-4 ay hiç yıkamadığımı bilirim. Yağmur yağsa temizleniyordu.
  • İkinci elde en uygununu bulunca mecburen ilk siyah arabamı almış oldum.. Siyah renk çabuk kir gösteriyor ve yazın çok çabuk ısınıyor.. Güneş altında yanıyor resmen..

Ama yıkanınca .. Gerçekten asaletini belli ediyor..

Bir daha alır mıyım ?

Tövbe..
  • Bence de en ideal renk Beyazdır
  • 2 yıl siyah astra vardı bizde bidaha tovbe şimdiki beyaz

• Üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun. Siyah araba benim zevkime göre değil.
  • 2012 model siyah volvo s60 sahibiyiz çok da güzel havası var
  • ozel garajim olsa zevkle. ama d sinifi :))

• 6 araç aldım 4 siyahtı diğerleri opak beyaz siyah vazgeçilmez vahşi sert ve kurnaz havası katıyor araca şahsi fikrim.

• Eğer sabırlı bir adamsanız kesinlikle önerilir.

Siyah arabam olduğu için

otoparklarda gölge yerleri arıyorum yürümek zorunda kalsam bile
    araç kirliyken asla ama asla ıslak nemli bezle kurulamıyorum silmiyorum
    kuş pisliklerine karşı yılmaz bir savaşçı durumundayım bagajda en az 2 litre kullanma suyu ve sprey şeklinde su var kuş pisliğini yumuşatıp temizliyorum
    her yerde yıkatmıyorum eğer imkan varsa cilalı şampuan+süngerle yıkatıyorum
    benzinliklerdeki 1 liraya köpüklü içinde kostik bulunduran yıkamalardan mümkün mertebe uzak duruyorum
    ayda 1 kez sıvı cila uyguluyorum renk solmasına ve dış etkenlere karşı
    yıkamalardan sonra kurulamadan adım atmıyorum çünkü acayip iz kalıyor genellikle kuyu suyu kullanıyor yıkamacılar buda çok kireç ihtiva eden bir su
    kurulamayı özel emici taksici bezi ile yapıyorum ve bezlern temiz olduğundan emin oluyorum
    her bez her yerde kullanılmaz aracın ayrı bölgeleri için ayrı bezlerim var

en önemliside yıkatmış olmak için yıkatmıyorum arabayı eğer itina ile kurulayamıyacak vaktim yoksa ellemem pis gezerim daha iyi

Arabayla uğraşmayı seven bir insan olduğum için bu durum bana koymuyor temiz olunca ayrı bir zevk binmesi pisletmeside ayrı bi zevk.

bu temiz hali bakmalara doyamazsın uzaktan :D

Siyah Renk Araba Tercih Eder Misiniz?

buda kirletmelere doyamadığım hali birazdan toza çamura pisliğe belenecek ; hemen önce çekmiştim :D
     Siyah Renk Araba Tercih Eder Misiniz?
     Siyah Renk Araba Tercih Eder Misiniz? Siyah Renk Araba Tercih Eder Misiniz?

• Kaderden kaçılmazmış.! son iki kezdir büyük inançla almayacağım dediğim halde eşimi kıramadığım için yine siyah aldım,ama klasik bir laf olacak benim gibi pasaklı bir adamın siyah araba neyine ama dedim ya kaderden kaçılmıyor maalesef. Hocam diğer arabalara gösterdiğin hassasiyetin on katı fazlasını siyah arabaya göstermek zorundasın. Zordur ama siyahın asaletide hiç bir renktede yoktur.
  •  Siyah Renk Araba Tercih Eder Misiniz?
    Araç yıkanmışsa ve üzerinde de cila varsa siyahtan asil hiç bir renk yoktur. Bakımı zordur, dikkat ve emek ister. Ama şu manzara içinde de değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunserce -- 18 Temmuz 2014; 1:39:56 >
  • Tozu kiri umrumda degilde gunduz gunesin altinda kaliyor devamli.yanik olusursa bu canimi sikar.

• Hep siyah aracım oldu.Modeline yakıştığı sürece de siyah araba almayı düşünüyorum.Avantajları olduğu gibi dezavantajları da var tabi.

Özellikle beyaz gibi çok tercih edilmediği için Kızılay dağıtmış gibi durmaz.Arabayı gece park ettiğinizde en temiz araç sizinkiyken,ertesi sabah en kirli araç sizin olur.Ama aracınızı yıkatınca en temizde sizin durur.

Aracı cilalattırdığınızda iyi ki almışım dersiniz,yağmur çiselediğinde kim aldırdı bana bu siyah rengi.

Eğer benim gibi şanslıysanız ev güzergahınızda ozmozlu su (özel bir filtreden geçirelerek kireçten arıtılmış su) sistemi olan yıkama makinası olan bir yer varsa her gün bir kere su sıkar,haftada bir de köpüğü kaliteli bir yerde yıkatırsanız keyfinizden geçilmez.

Bir de kimse bahsetmemiş; yazın ön tampona yapışan sinekleri en göstermeyen renk siyahtır.Yağmurda,çamurda,tozda biz etkilenebiliriz ama ön tampona yapışan sineklerde zafer bizimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet59 -- 18 Temmuz 2014; 2:58:29 >

• ben ettim sen etme (bir daha tövbe) +1

temiz pırıl pırıl araç sevenlerdenim. mümkün olduğunca uzak durulmalı. pek önemsemeyenler için daha uygun olur.
  • Cilalı sampuanla yıka, yılda bir kere polisaj yaptr ayna gibi olur

• Siyah rengi trcih etmem, etmedimde.

O nedenle beyaz aldim. Ama Yasadigim ulke bu kadar sicak olmasa idi kirmizi yada cooper-gold denilen renkte alabilirmid.
  • Yıkanınca, cilalanınca, temizlenince havasından geçilmez amaaaa Bakımı zor çizikler sırıtır, çabuk kirlenir yıkamacıdan eve gelene kadar yine tozlanır, sıcak çeker izmir gibi şehirde yazın erirsin klima soğutana kadar ben alırmıyım büyük konuşmuyorum ama asla eski aracım siyahtı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.