Şimdi Ara

Siyah tavan filmi yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba renault cilo4 model aracıma piano blac tavan kaplama, filmi yaptırmayı düşünüyorum birkaç yerle görüştüm ortalama 200 tl fiyat veriyorlar benim asıl sormak istediğim aracın boyasına zarar verir mi? Tavan filmi yasal mıdır ? bir cezai işlem uygulanır mı? uygulanırsa ruhsata nerelerde işlete bilirim ? şimdiden yardımınız için teşekkürler.

• Boyaya zarar vermez. Söken kişiyede bağlı biraz. Yasal biri birbiri işlem değildir. Ruhsata işletmeniz gerekir. çevirmede polisin anlayışına kalmış. Ama muayeneden gecmez. Tuvturkten boya tespit kağıdı, kaplattığınız yerdende fatura almalısınız. Çift ruhsat kağıdı değişicek. Ortalama 200TL gibi biri birbiri maliyeti olur işletmenin.
  • Boyaya zarar vermez. Söken kişiyede bağlı biraz. Yasal biri birbiri işlem değildir. Ruhsata işletmeniz gerekir. çevirmede polisin anlayışına kalmış. Ama muayeneden gecmez. Tuvturkten boya tespit kağıdı, kaplattığınız yerdende fatura almalısınız. Çift ruhsat kağıdı değişicek. Ortalama 200TL gibi biri birbiri maliyeti olur işletmenin.
  • levent2208 kullanıcısına yanıt
    Masraflı ve uğraş gerektiren bir şey anlaşılan. Bir kez daha düşüniyim. Yardımın için teşekkürler.
  • ruhsata işlettirmesi biraz meşakkatli iş ama işletmenize de gerek oldugunu düşünmüyorum polis pek bir şey demiyor tabi kıl birine denk gelmemen lazım
  • Aracımda tavan filmi uzun süredir vardı. Şimdiye kadar 2 defa radar, bi kaç kezde çevirmeye girdim. Hiç birisi birşey demedi. Lakin aracın muayene zamanı geldi. Muayeneye götürdüm ruhsata işli olmadığı için tavan filmi sökülecek aksi taktirde geçmez dedi. Bende tamam deyip gidip söktürdüm. Bunun boyaya bir zararı olmamıştı. Daha sonra muayeneden geçirttim ve sonrasında tekrar film yaptırdım. Gayet memnunum arabamın bu şekilde olmasından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bozkurt58 kullanıcısına yanıt
    Sağları solları belli olmuyor artık bi şekilde derdimizi anlatırız bir şey derlerse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Muayeneden neden geçmez o kısmı da ilginç ya bu arada verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.