Şimdi Ara

CAM TAVAN FİLM TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, cam tavanı en koyu film ile mi kaplatmak mantıklı. Kullanan tavsiyesi olan var mı?

• up up
  • cam tavanın amacı ıcerıye aydınlık ferahlık vermektır koyu fılme kaplatınca cam tavanın bır ozellıgı kalmaz ki

• En koyu filmi yaptığınızda aracın camı üzerinde ısınma artacaktır. komple cam tavansa içeriye ısı yayılımı ve karanlık bir ortam olur. ( tavan camınızda reflekte ve renklidir diye düşünüyorum. Üstüne bir de en koyuyu yaparsanız zindan gibi olur ) Bir anda araçtan soğursunuz.

Onun yerine yarı reflekte özelliği olan, çok ta koyu olmayan bir film daha iyi olur.Isı konusunda en koyu filmden daha çok yardımcı olur.

Hatta camda çok bombe yoksa renkli güvenlik filmi ( 100 micron) yapılabilir. Benim aracın ufak sunroof camında 200 micron reflekte güvenlik filmi yapmıştım. Dolu felan yağarsa kafamıza girmesin diye..

Yaptırmayı düşündüğünüz film markası hakkında bilgim olmadığından ürün kodu veremiyorum maalesef. Yarı reflekte ya da yarı aynalı film derseniz anlarlar diye umuyorum.

• eloq kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim detaylı bilgilendirmeniz için
  • Benim araçta da var ancak benden önce çekilmiş. 2 numara olması lazım hayat kurtarıyor içeriyi de karanlık yapmıyor.
  • Cam tavana en koyu Filmi yaptırmak bence mantıksız. Uv korumalı güneş ışığını kesen kaliteli filmler var, marka olarak lllumar tavsiye ederim. Dikkat edin çakması çok internet sitesinden yetkili yerlerine bakıp öyle gidin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CAM BALKON TAVSİYESİ
    12 yıl önce açıldı
    CAM TAVAN SAĞLAM MIDIR ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.