Evet dostlar tm2 de 24.565'inci oldum İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi "Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler " ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi "Uluslararası İlişkiler" e puanım yetiyor Bu ikisinden hangisi daha mantıklı olur? Ne yapmak istiyorsun diye soracak olursanız her üniversiteye giden gibi akademik olmazsa da devlete girmeyi düşünüyorum... Bunlara Ek olarak "Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi "Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkler (İNGİLİZCE)" de tutabilir bu 3ü arasından seçemiyorum siz ne önerirsiniz?
up
her türlü marmara ingilizce derim türkçe bitiren birine göre mezun olduğunda 10 adım önde olursun
Ankarada Mülkiye ama direk devletsin diyorlar :) İngilizce konusunda sıkıntım yok Ankaraya gitsemde ilk 2 sene ingilizce kursunu son 2 sene de Arapça kursuna gideceğim Lisede Hazırlık okudum orta seviye şuan ingilizcem :)
ankarada muafiyet sınavını geçemezsen yine hazırlık okuyacan, yüzde 30 ingilizce mülkiye.
Anladım her türlü "mülkiye" ye gidicem gibi duruyor Hacettepe Siyaset bilimi ve Kamu yönetimi (%100 İngilizce) seçeneği de çok cazip geliyor şu tercih döneminde sıyırmazsam tamam rahat edicem
uppp
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme